Land Rover Adventure Türkiye 2010 1. Etap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkersev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,349

Etiketler
Ynt: Land Rover Adventure Türkiye 2010 1. Etap

serkan saygın' Alıntı:
ilker bey çok güzel bir seyehat yapmışsınız vallaha imrenememek elde değil.harika gerçekten ;)
yolculuk süresince araçlarda her hangi bir sıkıntı yaşadınmız acaba?
ARAÇIN BİRİNDE LPG BEYNİNDE BİR SIKINTI OLDU ONUN HARİCİNDE ARIZASIZ GEÇİRDİK TÜM YOLCULUĞUMUZU.AMA TAVSİYEM LPG HARİCİNDE BENZİNDE DE ARACIN FAAL OLMASIDIR.LPG DE SIKINTI OLUNCA BENZİNE GEÇİP YOLA DEVAM ETMEK GEREKEBİLİYOR.

süper bir defender gezisi olmuş paylaşım teşekkürler...

resimlerde görünen yerlere sadece defendercılarmı gidebilir bizde gitsek yerleri söyleseniz :smiley::smiley:

mangusta' Alıntı:
süper bir defender gezisi olmuş paylaşım teşekkürler...

resimlerde görünen yerlere sadece defendercılarmı gidebilir bizde gitsek yerleri söyleseniz :smiley::smiley:

DSC03635.jpg

DSC03636.jpg

DSC03637.jpg

DSC03664.jpg

DSC03672.jpg

tamam haklısın oralara defender lazım :smiley:

ama belki birgün defender sahibi olurum yolum düşerse diye nereler diye sordum :smiley:

ilkersev' Alıntı:
GÜZERGAHIMIZ: İSTANBUL ÇIKIŞLI-ESKİHİSAR ARABALI FERİBOTLA TOPÇULAR-YALOVA-ORHANGAZİ-İZNİK-YENİŞEHİR-İNEGÖL-TAHTAKÖPRÜ-DOMANİÇ-TUNÇBİLEK-TAVŞANLI-EMET-ÇAVDARHİSAR-YENİ GEDİZ İ TAKİBEN UŞAK.

SONRA ULUBEY-GÜLLÜ-GÜNEY-ÇAL-HONAZ-TAVAS-KALE-BEYAĞAÇ DAN TOROS DAĞ KÖY YOLLARINDAN 2 GRUP İNDİK DALAMAN VE GÖÇEK OLMAK ÜZERE...

GÖÇEK DEN FETHİYE-ÖLÜDENİZ-FARALYA YOLUNDAN KIZILAĞAÇ YÖNÜNE DÖNEREK KÖY İÇLERİNDEN XANTOS-PATARA-KALKAN-KAŞ BURADA 1. ETAP BİTTİ.

İKİ ARAÇ BURADAN AYRILARAK KAŞ-FETHİYE YOLUNU GERİ DÖNEREK MARMARİS SELİMİYE Yİ ZİYARET ETTİK.BURADAN SONRA KLASİK İZMİR ÜZERİNDEN İSTANBUL A DÖNDÜK.

TOPLAM YOL 2033 KM..
YAKIT LPG 983 YTL TUTTU (TEMMUZ 2010 FİYATLARIYLA)

çok imrendım çok guzel bir gezi olmuşş paylaştıgınız için tşkler

çok imrendim güzel bir arkadas ve aile grubu ile güzel bir gezi olmuş
inşaallah kısmet olur dea birgün ben de katılırım
cesaret ve emeğinizi tebrik ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR