Land Rover Defender 90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,736
Ynt: Land Rover Defender 90

discovery-V8' Alıntı:
Birde kullananlara sor bakalım ne düşünüyorlar. ;D
Ben sordum abi asler geri giderken arka stop lambasını kırmış kara kara düşünüyordu ben şimdi ne yacam diye

Etiketler

2004 gibi askerlik yaptığım sıralarda türkiye geneli alay komutanlarına grand cheroke verildi biride bizim alaya düştü mısırdan gemiyle hataya gelmiş. posta askerlerden biri sürerdi aradada bir uzman, arabaya şafak yazmışlar çocuk kara kara düşünüyordu .

Bu blogda da belirteyim:Land rover direktörü phil popham 2013 yılında defenderın yenileneceğini açıkladı...

semih bey benim aracim defender 110 1993 model ancak arka koltuklar 2 adet tekli yani öndeki gibi ben bunların yerine 3 lü bir koltuk koymak istiyorum
yada teklileri geri alabilirmiyim buna fırsat varmı çünkü çok darlar bir kişi rahat oturamıyor eğer 3 lü bir koltuk koymak gerekirse hangi araçların koltukları uyumlu bana bigi verirmisiniz bu konuda teşekkür ederim

discovery-V8' Alıntı:
Ankara ivedikte 2 tane var benzinli, Bir tanede Antalya/ Alanya Hüseyin Kola da var, benzinli çok az km li.

90 lığın v8 motorlusu biliyorsanız haberim olsun ben arıyorum

egeli 34' Alıntı:

Hüseyin usta ile bir konuş. Bir müşterisi Kırmızı V8 D90 sahibi idi ve satmak istiyordu. Araç full modifiyeli. Tek kusuru sağdan direksiyon.

offroad için kesinlikle 90 kasa defender daha iyi onun hastalarıda ayrı

egeli 34' Alıntı:

Sayın Egeli

o dediğiniz standart olarak gelmemiş ülkemize... "custom" olarak yapacaksınız.... örnekleri var ben size anlatırım

ndoganci' Alıntı:
Sayın Egeli

o dediğiniz standart olarak gelmemiş ülkemize... "custom" olarak yapacaksınız.... örnekleri var ben size anlatırım

naci bey rica edeceğim bilgi verirmisiniz?

ndoganci' Alıntı:
Sayın Egeli

Naci Kaptan şu senin Disco da ki V8 i hediye etseniz ben de bir tane hazırlayacağım ama sizi kandıramıyoruz