Land Rover Defender 90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,784

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender 90

2004 gibi askerlik yaptığım sıralarda türkiye geneli alay komutanlarına grand cheroke verildi biride bizim alaya düştü mısırdan gemiyle hataya gelmiş. posta askerlerden biri sürerdi aradada bir uzman, arabaya şafak yazmışlar çocuk kara kara düşünüyordu .

Bu blogda da belirteyim:Land rover direktörü phil popham 2013 yılında defenderın yenileneceğini açıkladı...

semih bey benim aracim defender 110 1993 model ancak arka koltuklar 2 adet tekli yani öndeki gibi ben bunların yerine 3 lü bir koltuk koymak istiyorum
yada teklileri geri alabilirmiyim buna fırsat varmı çünkü çok darlar bir kişi rahat oturamıyor eğer 3 lü bir koltuk koymak gerekirse hangi araçların koltukları uyumlu bana bigi verirmisiniz bu konuda teşekkür ederim

discovery-V8' Alıntı:
Ankara ivedikte 2 tane var benzinli, Bir tanede Antalya/ Alanya Hüseyin Kola da var, benzinli çok az km li.

90 lığın v8 motorlusu biliyorsanız haberim olsun ben arıyorum :smiley:

egeli 34' Alıntı:

Hüseyin usta ile bir konuş. Bir müşterisi Kırmızı V8 D90 sahibi idi ve satmak istiyordu. Araç full modifiyeli. Tek kusuru sağdan direksiyon.

egeli 34' Alıntı:

Sayın Egeli

o dediğiniz standart olarak gelmemiş ülkemize... "custom" olarak yapacaksınız.... örnekleri var ben size anlatırım :smiley:

ndoganci' Alıntı:
Sayın Egeli

o dediğiniz standart olarak gelmemiş ülkemize... "custom" olarak yapacaksınız.... örnekleri var ben size anlatırım :smiley:

naci bey rica edeceğim bilgi verirmisiniz? :smiley:

ndoganci' Alıntı:
Sayın Egeli

Naci Kaptan şu senin Disco da ki V8 i hediye etseniz ben de bir tane hazırlayacağım ama sizi kandıramıyoruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR