LAND ROVER DEFENDER PICK UP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efsanegkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,198

efsanegkn

Ana Kamp
selamlar kırşehirden tüm aileye . ben. öncelikle hurdasan kırıkkaleden bır pıck up almayı düşünüyorum biliyorsunuz iki çeşit var biri tamamıyle kabın kapalı diğeri ise tenteli sizce hangısı makul tentelı olanı kapatmak yasal mı şahsen toplam 6-7 bin araç dahıl ekonomık bütcem var yanı komple boya kaporta masrafı ve ufak tefek motor yuruyen masrafı .. sizden EN ÖNEMLİSİ . ANKARA DA BU İŞİ GEZENBİLİR AİLESİNE YAKIŞAN OLARAK HANGİ USTAYA GÖTÜRMELİYİM İŞİN EHLİ KİMDİR .SAYGILAR SUNARIM

Etiketler

Ynt: LAND ROVER DEFENDER PICK UP

ankarada takoser otomotive götürebilirsiniz.gezenbilirde 3 tane pick-up toplama resimleri var.son olarak rize için bir tane topluyorlar.kolay gelsin.

Merhaba. Açık kasayı kapatmak yasal değil. Eğer yük taşımayacaksanız makbul olan kapalı kasadır. 6-7 bin tl ye araç toplayamazsınız. bütçeniz o kadarsa bence bu işe hiç girmeyin.

yok amacım yuk tasımak yanı yaylaya gıttmek ayrıca ben tüpçülük yapıyorum yanı anlayacagınız hobı amaçlı ve arazı için kullanacagım :D yani boya motor sanzıman ve alt takım ufak yefek ne kadara patlar bana saygılar sunarım cevqap yazan bitini bulabildiğim ayrıca ankara da usta bılen varsa söyleyın

Yük taşımaksa tabiki açık kasa. Aracı sökmeden (şaseye indirmeden) tadilat yaparsanız
tahmini fiyatlar
boya kaporta 1250-2000 arası
lastikler 1000-1700 arası
akü 185-250 arası
döşeme 500-1000 arası
Hirolik direksiyon 1500-2000
alt takım + motor bakımı+yağ değişimleri 1000 tl civarı (Araçta önemli bir eksik veya sıkıntı yoksa)
Trafik tescil + muayene 1000 tl
Bunlar mecburiyetleriniz. Diğer keyfi işlemler size kalmış.
Ankara da bu işi bolca yapan firma var fakat isimlerini bilmiyorum. Mekanik konusunda ve diğer yönlendirmeler konusunda Ankara'da Land Rover servisi Hasan Armutçu var size yardımdı olacağını düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR