<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="karakartal01" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
karakartal01' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bizim insanımıza MKE nin Askeriyenin hurdaları çok bile. Ben 2005 yılında tasişten 26.000 km deyken ihaleden aldığım şu an 50.000 km de olan bebek gibi arabayı satışa çıkardım 20.000 yazdım 18.000 bile veren çıkmadı. Ya bırakın aracın temizliğini en az 10.000 tl lik aksesuar vardı.Arazi aracının altı o hurdaların üstünden temizdi ne oldu fiyat veren çıkmadı.Aynı arabayı MKE veya telekom ihaleye çıkarsaydı 30.000 tl verirlerdi. Kısacası herkes hak ettiğini bulur diyerek satmaktan vaz geçtim.Şimdi burda yazılanları okurken şaşırıyorum acaba ben başka bir ülkede mi yaşıyorum?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Selamlar;<br />
92 model ambulans kasa ruhsata ıslı karavan, cıft kısılık yatak, ocak lavabo, tv, buzdolabı, hıdrafor, ınvertor, cıft lpg tankı, yenı motor, yenı debraj, yenı mars motoru, 2 yıllık camur lastıgıyle uzun sure satılmadı. En son 10 lıraya verdım. Yaptıgım masraf toplamda 18 ı gecer.</div>