Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Aldım,alıyorum,alacağım derken cuma günü beğendiğim bir aracı almak için İzmir'den uçakla Ankara'ya gittim.Uçakla gittim ki noter kapanmadan aracı üstüme alayım,sonrada çekerek İzmir'e getireyim.Daha İzmir havaalanında telefonla Ankarada'ki çekiciyle anlaştım.Saat 14:30 civarı buluşacak noterden sonra araçla beraber İzmir'e dönecektik.Neyse aracın sahibi ile Ankarada buluştuk aracı,gördük,deneme sürüşü yaptık...Notere gitmeden çekiciyi aradım malum cumartesi evimde olmam gerekiyordu.Çekici arkadaş başka bir araçla anlaşmış gitmiş.Kaldık ortada..Bir kaç yeri daha aradım ancak sonuç olumsuz.Birden moralim bozuldu.İstemeye istemeye araçtan vazgeçip,İzmir dönüş yolunu tuttum.Dönüşte araç aklımdan hiç çıkmadı.Keşke alsaydım diye çok söylendim kendime...Sonra yeni MKE ihaleleri aklıma geldi biraz avuttum kendimi...
Şimdide yazdıklarınızı okudum.Yine moralim bozuldu beyler...Peki hiç mi dürüst insan kalmadı bu ülkede?Bu nasıl bir iştir?Sen kalk ihaleden al aracı 2500-3000'e sonra,getir üzerine 7000 TL fiyat koy.Yada bir iki yerini düzelt 12.000 yaz.Lütfen kimse yanlış anlamasın beni.Aldığı aracı layıkıyla toplayıp, daha sonra satmak zorunda olan arkadaşlar var.Onlara elbette bir şey diyemem.
Ancak Land üzerinden elde edilen bu rant beni soğuttu.Sevdiğimiz aracı almak için bir günde gidiş dönüş 1200 km yapıyoruz.Bu gönül işi çünkü.Düşünün babam bile beni arayıp dün akşam''Erzurumda bir arkadaşımda Land Rover varmış git bir bak bakalım''diye dalga geçiyor.
İhaleyede giremiyeceğiz madem,dışarıdada fiyatlar malum.Ya vazgeçeceğiz,yada düzelmesini bekleyeceğiz.Ya da daha çok bütçe ayıracağız.Herkese selamlar.