Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 709,841

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

sisdagili61' Alıntı:
Bilgiler için teşekkürler,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Kalın sağlıcakla

biz Ocak 2009 da aldığımız aracı eylülde tescil yaptırdık o zaman 130tl kadar bnir ceza ödemiştik MKE faturasınmda zatenm yazar 3 ay içinmde tescil yaptırın diye

yakın zamamdea ihale var mı acaba ve elinde örnek ihale fotosu olan var mı...

selam arkadaslar türk telekom ve tedaştan çıkma defender ihalelerini nasıl takip ederim bu konuda nette araştırma yaptım biraz ama elle tutulcak bişiler bulamadım malesef bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Telekom'un ihaleleri web sayfalarında ilen ediliyor.

telekom ihalelerinde 26000 tl ye kadar araçlar satıldı . yani çok pahalıya verildi motor revizyonu kaporta boya derken 40.000 e mal oluyor piyasa daha ucuz . birde telekom bunun tadına vardı bundan sonra fiyat asla aşşağıya düşmez
alıcıda buluyor yani kısacası alayım uğraşayım zevk alayım kısmı kapandı . serbest piyasayı takip edip sıkılmış bıkmış birisini bulup ondan almak lazım

nkurtkaya' Alıntı:
Telekom'un ihaleleri web sayfalarında ilen ediliyor.

Tşk ederim nejat bey yakında bi ihale falan varmı die merak ettim kendi web sitesinde bişi bulamadım ondan dolayı buraya yazma gereği duymuştum.

anlıyorum yer yer değişiyor tabi ihale fiyatları ama bakalım sizin dediğiniz gibi sıkılmış birinden almak daha mantıklı

Bir kaç araştırma sonucu telekom araçları ancak nisan veya haziran aylarında tekrar ihale edilebilirmiş.

bazden24' Alıntı:
Bir kaç araştırma sonucu telekom araçları ancak nisan veya haziran aylarında tekrar ihale edilebilirmiş.

Verdiğiniz bilgi için tşk ederim... İnşallah çıkarr