Arkadaşlar, bu ihale olayı nasıl oluyor? Yani aracı nerden görebiliyoruz? Araç için teklif ne şekilde veriliyor? Açık artırma üsülü ile satış yapılıyormu? Yoksa kapalı zarf üsülü satış yapılıyor? ve temiz bir defender en az ne fiyata ve en fazla ne kadar fiyata ihaleden alınabiliyor?
Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, bu ihale olayı nasıl oluyor? Yani aracı nerden görebiliyoruz? Araç için teklif ne şekilde veriliyor? Açık artırma üsülü ile satış yapılıyormu? Yoksa kapalı zarf üsülü satış yapılıyor? ve temiz bir defender en az ne fiyata ve en fazla ne kadar fiyata ihaleden alınabiliyor?
Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
selamlar ihaleler mke den ihaleye çıkıyor araçlarıda mke nin bulunduğu yerlerden görebilirsiniz araçlar kapalı zarf usulü yapılıyor duruma görede açık artırma ,da yapılabiliyor ortalama 4500 ile 8000 arası değişiyor aracın durumuna görede bağzen 15000 tl çivarınada çıkabiliyor saygılar
BENİM BULUNDUĞUM YERDE SATILIK DEFENDERLER VAR ASKERİ ÇIKMASI FİYATADA 7 MİLYAR FİLAN DİYORLAR İKİ ADET VAR KAPALI KASA 88 MODEL.PİKAP OLAN 91 MODEL İKİSİDE 110LUK SELAMLAR.İLGİLENENLER BENMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER.MERSİN
BENİM BULUNDUĞUM YERDE SATILIK DEFENDERLER VAR ASKERİ ÇIKMASI FİYATADA 7 MİLYAR FİLAN DİYORLAR İKİ ADET VAR KAPALI KASA 88 MODEL.PİKAP OLAN 91 MODEL İKİSİDE 110LUK SELAMLAR.İLGİLENENLER BENMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER.MERSİN
Bu araclar mersınde makına parcası uertımı yapan bır doktoramı aıtaskeri renkte olanlar bir arkadasımızın hevesle almış ama vakti olmayınca satmayı düşünüyor.beyaz olanda bir kaportacının değernin bulursa satacam diyor her seyini yeni yaptırdı.beyazın arkasındaki kırmızı bordo renk karışımı olanda bizim kendi aracımız.selamlar mersinden.araclar hala satılmadı...