Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 692,393

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

özel harekattan cıkan defenderların ihalelerini nerden takip edebilirz bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar, bu ihale olayı nasıl oluyor? Yani aracı nerden görebiliyoruz? Araç için teklif ne şekilde veriliyor? Açık artırma üsülü ile satış yapılıyormu? Yoksa kapalı zarf üsülü satış yapılıyor? ve temiz bir defender en az ne fiyata ve en fazla ne kadar fiyata ihaleden alınabiliyor?

Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

selamlar ihaleler mke den ihaleye çıkıyor araçlarıda mke nin bulunduğu yerlerden görebilirsiniz araçlar kapalı zarf usulü yapılıyor duruma görede açık artırma ,da yapılabiliyor ortalama 4500 ile 8000 arası değişiyor aracın durumuna görede bağzen 15000 tl çivarınada çıkabiliyor saygılar

yönetim bu ihaleler le ilgili haberdar edecek bir bölüm acsa fena olmaz hemde süper olur

motorize06' Alıntı:
yönetim bu ihaleler le ilgili haberdar edecek bir bölüm acsa fena olmaz hemde süper olur

BENİM BULUNDUĞUM YERDE SATILIK DEFENDERLER VAR ASKERİ ÇIKMASI FİYATADA 7 MİLYAR FİLAN DİYORLAR İKİ ADET VAR KAPALI KASA 88 MODEL.PİKAP OLAN 91 MODEL İKİSİDE 110LUK SELAMLAR.İLGİLENENLER BENMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER.MERSİN

en sondaki beyaz da satılıkmış.ilgilenenlere duyrulur.beyazın arkasındaki de benm tank..selamlar saygılar.mersin.

anycoold60' Alıntı:
en sondaki beyaz da satılıkmış.ilgilenenlere duyrulur.beyazın arkasındaki de benm tank..selamlar saygılar.mersin.

Bu araclar mersınde makına parcası uertımı yapan bır doktoramı aıt?

faydalı bilgi veren bütün arkadaşlara teşekürler.