Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 659,408
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Merhabalar,
Birkaçgün önce Çanakkale'de bir kurumun kapısında park halinde bir DEFENDER gördüm camındaki belgede "HEK İŞLEMİ DEVAM EDİYOR" yazıyordu üzerinde plaka yoktu.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

motorize06' Alıntı:
devlet bi taraftan eski aracları satıyo bi taraftanda trafikten kaldırmayı düsünüyo bu nasıl istir anlayamadım

trafikten men edemezler en fazla yeni bir vergi adı bulup ek bir yönetmelikle bir miktar daha para tırtıklamanın yolunu bulurlar yüzlerce klasik araç var. ama devlet elimizdeki aracı almak ,istiyorsa aynı aracın üst modelini versin yada hertürlü vergiden muaf olarak araç alımı yapılabilinir. yasa bir çıksın bakalım idare mahkemeleri bunun için var :smiley:

jester39' Alıntı:
Bolu defterdarlığının ihaleye çıkardığı bir land rover var.Oraya bakabilirsiniz.
http://www.boludefterdarligi.gov.tr/

93 model 110 kasa mavi renk 83 beygir 2.5 benzinli motora sahip güzel bir araç. Normal şartlarda 8-10 bin tl aralığında satılması lazım ama ihale sonucunu bilen duyan paylaşırsa ne kadar yukarı ıktığını öğrenme şansımız olur.

Bolu Defterdarlığındaki aracın resimleri var mı?Ben bulamadım..

Boluda ki aracın tek resmini buldum

landy.jpg

05.10.2012 gece 12 de telekom ihale ilanını açmış bulunmaktadır.

çok güzel defenderlar var alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Ben de o kadar çok bir defender sahibi olmayı istesemde askerlik ve evlenme arifesinde olduğumdan araç alamıyorum :(

Belki bu araçlarla ilgili arkadaşlar bilgi olmuşlardır.Ben sadece bulunduğum yere yakın olan Tekirdağ daki 97 model 110 tdi defender için telekom yetkilisinle görüştüğümde araçın hiçbir eksik veya çalışmayan parçası olmadığını söyledi.ama ne kadar doğru aracın başına gidince anlaşılır.
Araç içinde istenildiği zaman hafta içlerinde her zaman görebiliceğimizi araca bakabileceğimizi belirtti yetkili.

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/guncel/tthakkinda/ihaleilani/2012/Ekim/Genel-Mudurluk-Arac-Satis-Ihalesi-05102012-Arac-Listesi.pdf

buradaki adresten de araçların resimlerini görebilirsiniz.
http://212.175.9.149/SATIS/

jester39' Alıntı:
05.10.2012 gece 12 de telekom ihale ilanını açmış bulunmaktadır.

çok güzel defenderlar var alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Ben de o kadar çok bir defender sahibi olmayı istesemde askerlik ve evlenme arifesinde olduğumdan araç alamıyorum :(

Belki bu araçlarla ilgili arkadaşlar bilgi olmuşlardır.Ben sadece bulunduğum yere yakın olan Tekirdağ daki 97 model 110 tdi defender için telekom yetkilisinle görüştüğümde araçın hiçbir eksik veya çalışmayan parçası olmadığını söyledi.ama ne kadar doğru aracın başına gidince anlaşılır.
Araç içinde istenildiği zaman hafta içlerinde her zaman görebiliceğimizi araca bakabileceğimizi belirtti yetkili.

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/guncel/tthakkinda/ihaleilani/2012/Ekim/Genel-Mudurluk-Arac-Satis-Ihalesi-05102012-Arac-Listesi.pdf

buradaki adresten de araçların resimlerini görebilirsiniz.
http://212.175.9.149/SATIS/

Telekom Defender piyasasını çok iyi takip ediyor. Her ihalede muhammen bedel artıyor. Bu ihalede de 20 bine çıkan 110'lar var, hadi hayırlısı.

nkurtkaya' Alıntı:
Telekom Defender piyasasını çok iyi takip ediyor. Her ihalede muhammen bedel artıyor. Bu ihalede de 20 bine çıkan 110'lar var, hadi hayırlısı.

Hakikaten hayırlısı... Daha da ötesi komik.. 20-25 yıllık araçlardan bahsediliyor, minimum üzerine yapılacak masraf 20-30. Bukadar allayıp pullamaya gerek yok.. Alacak olana bol sabır...

ncmsrn' Alıntı:
Bu araç 11.000 TL + KDV (%18) + diğer vergi ve masraflar olarak Marmaris e satıldı.

işte şimdi üzüldüm, tam istediğim gibiydi :-( alana hayırlı olsun

Geçen hafta ihale edilen Telekom'daki 1998 110 TDI'lar 28.750 TL'ye satıldı. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Arkadaşlar,

Bir önceki ihaleden 6 araç alan bir kardeşiniz olarak (ne kadar tecrübeli sayarsınız bilemiyorum :D) maalesef ihalelelerde gaza geliyoruz... :eek:,,,,,,,,,,,,,,,,O model de araçların çalışır yürür , az çok bakımı yapılmış ve eksikleri tamamlanmış muadillerini 30 -35 civarında alma mümkün ama ne hikmetse ihalelerde bu araçlar bakıma ve masrafa ihtiyacı olduğu halde fiyatlar oldukça yükseğe çıkıyor.

bosphorus' Alıntı:
Geçen hafta ihale edilen Telekom'daki 1998 110 TDI'lar 28.750 TL'ye satıldı. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Bir önceki ihaleye göre fiyatlar %25 artmış.

07gokhanlc' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bir önceki ihaleden 6 araç alan bir kardeşiniz olarak (ne kadar tecrübeli sayarsınız bilemiyorum :D) maalesef ihalelelerde gaza geliyoruz... :eek:,,,,,,,,,,,,,,,,O model de araçların çalışır yürür , az çok bakımı yapılmış ve eksikleri tamamlanmış muadillerini 30 -35 civarında alma mümkün ama ne hikmetse ihalelerde bu araçlar bakıma ve masrafa ihtiyacı olduğu halde fiyatlar oldukça yükseğe çıkıyor.

Gökhan, bu konudaki tecrübeni biliyorum. Tespitinin de %100 doğruluğunu kendi tecrübem ile destekleyebilirim. Ben 98 300Tdi'ımı bu ihaledeki fiyattan sadece bin tl fazlaya aldım. O salondaki atmosfer ve insanlardaki psikolojinin nasıl olduğunu birkaç sefer ben de tanık olmuştum, nece tek mantıklı açıklaması bu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR