<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri </b><br />
<br />
Merhabalar,<br />
Bütün kurumlar Ankara'da olduğundan ihaleye çıkacak olan bir toplu iğneden bile Ankara esnafı haberdar olur onların almadıklarını diğer kişiler yani biz be bizler gibiler alır.<br />
Adamlar istedikleri şeyi ihale listesine koyup veya çıkartabiliyorlar.<br />
Ben yıllar önce Ankarada bir hurdacı esnafa gidip bir araba sordum (o dönemde bilgisayar sadece bazı devlet kurumlarının merkez teşkilatında vardı en azından bizim teşkilatın sadece genelmüdürlüğünde vardı çok değil 1986-1987 lerde) adam bana Trabzonda TCK nın satılık bir arabası var tam aradığın araba fakat onu bilmem kim alacak sen ondan alırsın dedi ve o dediği kişi o arabayı aldı.<br />
Kısaca bu işten okadar çok beslenenler takım elbiseli, kıravatlı, rugan papuçlu veya mini etekli,kırmızı rujlu, sivri topuklu papuçlu masasında oturup hem devletten senin benim verdiğim vergiden maaş alıp hemde birkaç kişinin ayrıca maaşa bağladıkları sülükler varki işte bu nedenle bu iş değişmez.O kişiler ellerindeki pastayı paylaşmazlar paylaştırmazlar hepsinin birbiriyle göbek bağları var.<br />
Dileğim işlerin sizin dediğiniz gibi veya en azından ona yakın bir şekilde gerçekleşmesi yönünde olurda bende bir DEFENDER alabilirim.<br />
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.</div>