evet dogru cadde versiyonu planlıyorum bakalm inş güzel olacak ama burda şunu farkettim.sordugum sorulara hiç cevap alamıyorum.
birincisi bu araç v8 mi?
ikincisi maksimum hızı nedir?
üçüncüsüne gelirsek bu araç tahmini ne yakar km de?
Motor bu land amblemı ve uzerınde turbocharged yazısı.bu arac v8 mı? Yakıtı nedır tahmını.bırde bu aracların pıyasası cok garıp herkes tutturabıldıgıne satıyor gıbı sankı.bakalm bızım svx cıkınca ne kadar edecek
Kusura bakmayın telefonun klavyesı bıraz kucuk bı kac harfe aynı anda basıyorum.turbocharged yazıyor turbo sarjlı yanı.bu arac dızel.dızelde v8 varmı bılmıyorum.maksımum hız ve yakıt tahmını ne olur.su an uzerıne 22 yada 20" lastıkler takılacak.
20" lastik ile patinajdan kalkış bile yapamaz, son sürati de 90 km/h civarı olur
Böyle bir Defender piyasada bulunmadığından yakıt tüketim değeri de bilinemez
Standart Defender'larda lastikler 31" olur genelde.
siz yanlış anladınız sanırım defenderın lastikleri değil jantları. şu an tahminim standar 16" yada 17" tir biz bunu 22" yapalm diyoruz. yani 285/65 r 22
siz yanlış anladınız sanırım defenderın lastikleri değil jantları. şu an tahminim standar 16" yada 17" tir biz bunu 22" yapalm diyoruz. yani 285/65 r 22
ekteki fotograftaki gibi arkadaşlar.Ben aracımı zaten arazide kullanmıyorum kullansamda jant lastik takımım duruyor zaten sıfır.
fotograftaki tarzda bir jant koymak istiyorum araca.(aracım metalik siyah / ön panjur yeni svx kasadan /şu an deri koltuklar yapılıyor 8+1 den 6+1 e dönüşecek)
Küçük bir soru arkadaşlar araba kalabalık olduğunda'da 90'ı geçtiğimde 100 110 120 gerçi 130 da yaptım ama yoldanda kaynaklanıyor gibime geliyor araba geziyor.
Lastikleri genişlettiğimde sıkıntı % nekadar kalkar? Normalde gezmiyor sıkıntı yükten kaynaklanıyor birazda yoldan.
Kötü bir durum hızlı gitmeye alıştık vaktinde şehir içinde bile defender ile 70 80 bayramda 11 yolcu olunca sıkıntı oldu bu durum.
Bence Defender'ı arazide kullanmayıp sadece asfaltta 22 jantla kullanmak dünyadaki en ama en saçma fikir olur ;D Kusura bakmayınız... Defender kullanmadıysanız asfaltta günlük olarak kullanmanızı öneririm acil olarak.
Umut'a katılıyorum Çok konforsuz bir araç olduğu gibi üzerine takacağınız jantlar da bayağı bir emanet duracaktır Defender'da Ayrıca asfalttan çıkmam deseniz bile ilk kar düştüğünde ne feci bir hata yaptığınızı anlayacaksınız Keyif sizin tabii ama illa LR olacaksa Disco 2 tercih edebilirdiniz.
Küçük bir soru arkadaşlar araba kalabalık olduğunda'da 90'ı geçtiğimde 100 110 120 gerçi 130 da yaptım ama yoldanda kaynaklanıyor gibime geliyor araba geziyor.
Lastikleri genişlettiğimde sıkıntı % nekadar kalkar? Normalde gezmiyor sıkıntı yükten kaynaklanıyor birazda yoldan.
Kötü bir durum hızlı gitmeye alıştık vaktinde şehir içinde bile defender ile 70 80 bayramda 11 yolcu olunca sıkıntı oldu bu durum.
Poly burç kitleri gezinmeyi büyük ölçüde çözer. İsmini de aldığı Polly Bush markası iyidir ama pahalıdır. Deflex de iş görür ama çok zorlamaya gelmiyor.
Poly burç kitleri gezinmeyi büyük ölçüde çözer. İsmini de aldığı Polly Bush markası iyidir ama pahalıdır. Deflex de iş görür ama çok zorlamaya gelmiyor.
nurs08 e cevaben sayın hocam bende kamu personeliyim bende defender i günlük aracım olarakta kulaıyorum bi sıkıntı yok araziye ava çıktıgım zamanlarda ise inanın çok isim yapmış çogu jipten çok üstün model marka belirtmeyim ama alırken çok dikkat edin iyice baktırın
reha bey bende defender almayı planlıyorum. özel harekatta kullanılmış 87 model defender 2.5 benzinli. şu anda 2000 model honda cr-v kullanıyorum. acaba bu aracı alıp üzerine masraf yapıp konfurunu artırabilirmiyim. bu araçla neler yapılabilir.