Selam 4 aylık land cıyım karayollarından aldım araba dört dörtlük 2.5DİZEL. Yakıt 100 kmde 10lt sıkıntısız. Sadece gürültü çok sahibinden.com a satılık yazdım sessiz ve daha hızlı birşeylere bakiyim dedim ama gezenbilire takıldım şu durumda kararsızım SAYGILAR.
Selam 4 aylık land cıyım karayollarından aldım araba dört dörtlük 2.5DİZEL. Yakıt 100 kmde 10lt sıkıntısız. Sadece gürültü çok sahibinden.com a satılık yazdım sessiz ve daha hızlı birşeylere bakiyim dedim ama gezenbilire takıldım şu durumda kararsızım SAYGILAR.
Ömer Bey selamlar,
Sanırım aracı ihaleden biraz yüksek fiyata aldınız...Bana düz dizel için rakam biraz yüksek geldi, ama hayırlı satışlar dilerim yine de...
2.5 düz dizel de olsa, 300Tdi da olsa Defender gürültülü bir araç malesef. Masraf yapıp komple izolasyon yaptırmanız gerekir binmeye devam edecekseniz. Ben 300Tdi Defendera yaptırmıştım, faydası olmuştu ama tabi binek araç gibi olmamıştı ;D Sesin çok çok büyük bir bölümü şanzıman kovanından geliyor, özellikle oranın izolasyonunun iyi olması gerekli.
çok fazla "agresif" olmayan desenler tahammül edilebilir sınırlarda bence ( stt- maxis - federal - bfg - good year mtr vb...) ama bunları değilde insa turbo, silverstone vb extreme lastikler ciddi uğultu yapıyorlar
Bu arabayı kardeşime balık avına gittiği için aldım oda istemedi sadece işim olduğunda birde hafta sonları yatmasın diye biniyorum. 2-3 Mayısta inşaallah düzce etkinliğine katılıp yol yapacağım. Tadını mı alırım tuzunu mu bakalım. Benim için lasik ugultusu çok güzelde motor ugultusu deyil yinede hız ve gürültü bakalım zaman neyi gösterecek.
Geçen gün deneme amaçlı 3.5 V8 karburatörlü defender kullandım.Çok kısa mesafede düzükte 120 km/s yi gördü,biraz daha yüklensem 150 cıvarını rahat görürdü gibi.İlk denememden midir bilinmez ama araç o süratte çokda güvensiz gelmedi bana..
Geçen gün deneme amaçlı 3.5 V8 karburatörlü defender kullandım.Çok kısa mesafede düzükte 120 km/s yi gördü,biraz daha yüklensem 150 cıvarını rahat görürdü gibi.İlk denememden midir bilinmez ama araç o süratte çokda güvensiz gelmedi bana..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Standart hali Defender'ın izolasyonlu halinden sessiz diyelim....Cadillac Escalade gibi olmasa da... ;D
Hem kıçımın altından sıcak hava da üflemiyor (Düzeltiyorum, yazın sıcak, kışın soğuk)
Valla Mert dediğin doğru olabilir aslında...Disco'da aynı sorunlar çıksaydı bile en azından araba gibi araba olurdu. Kıçıma rüzgar esmezdi, kolum cama çarpmazdı, oradan buradan su girmezdi vs vs....