Land Rover Series 3 yürür kısmı değiştirmek...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jay Jay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,537

Jay Jay

Ana Kamp
Yer
Sakarya
Bu konuyla pek bi detaylı bilgim yok. kusura bakmayın bu yuzden.. benım 73 model 88lık serı 3 um var... basta bı hevesle yaptıgım seyler basıma dert oldu herkes demıstı o araca 31.5 lastık koyma devamlı sorun cıkarır dıye... bu yuzden defalarca aks ve defransıyel dagıttım... sımdı bu konu hakkında bılgısı olanlara bı sorum olucak... aklımda soyle bırsey var aracımın yururunu degıstırmek ıstıyorum defender ın kıyle... aklımdakı su komple on arka def. ı alsam ve 5 ılerı sanzumanı ayrıcada makaslardan kurtulmak ıstıyorum yaylı sekle getırmeyı dusunuyorum... bunun ıcın parcaları nerden temın edebılırım... yada dırek defender sasısımı satın alsam... hangı ustalar bana yardımcı olabılır? aklımdakıler olabılecek seylermı? yada cj serisine koyulan dana serisi def. ler benım araca uydurabılınır mı? ben derdıdımı anlatmaya calıstım umarım yardımcı olabılecek bırılerı cıkar bana bu konuda arabayı satmak ıcın yapmıyacam bınmek ıcın topluyacam fıkırlerınızı beklıyorum...

Etiketler

Ynt: Land Rover Series 3 yürür kısmı değiştirmek...

Üstadım,
seri 3 sahipleri (özellikle benim gibiler) Biraz fazla tutucu oluyorlar. Araç üzerinde köklü değişiklikler istemiyorlar. O yüzden cevap vermemişlerdir.
Gelelim sorularınıza.
110 ların defransiyelleri , şanzumanları pek ala seri 3 e aktarılabilir. Bunun için gerekli olan teknik yönü kuvvetli , gönye , terazi kullanmayı bilen iyi bir usta ile çalışmak.
Ankara da bir öğretim görevlisi hocamız bunu yaptı vede son derece güzel oldu.(ismi aklıma gelince yazarım). yeterki yapmaya karar verin.
sayğılarımla.

Ynt: Land Rover Series 3 yürür kısmı değiştirmek...

teşekkur ederım benım aracımla daha onceden oynandıgı ıcın bu konuyu pek dusunmuyorum on camım tek parca ve hıdroluk dıreksıyonum var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler