Land Rover Series Direksiyon Boşluğu Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozcour Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,080
Ynt: Land Rover Series Direksiyon Boşluğu Problemi

doğalmatik bulamadım diye yazın sonuna kadar beklettim, doğalmatik de buldum, sonrasında direksiyon boşluğum çok arttı, 4 çekerken o kadar boşlukla yolda tutmak zor olur dedik, direksiyonu hallettim şimdi de tamircim oyalıyor takmak istemiyor

biz hidrolik yağını martta yeniledik aslında abi.

beni korkutan alt merkez bozuksa, şanzıman inmesi gerek dedin ya, şanzıman inmeden tamir takımındaki lastiklerle alt merkezin lastikleri değiştirilemez mi abi ?

Etiketler

sanzıman inmeden degiştiemessin özgür merkez prizdirek milinin üstünde illa sökmek gerekiyor önce havasını al bakalım görelim ya aslında hiç masrafa degmez idare et sen zannedersem bizim kadar off roat yapmıyorsun idare et

işte abi problem orada,

off road yapsam, arazide vites geçirirken debriyajı birkaç kez pompalamışım bana koymaz. Ama İzmir trafiğinde önündeki arabayla aranda 3 metre boşluk bıraksan başka bir araç önüne girerken seri olmak önemli bence. Ve şu an debriyaj ilk pompada ayırmadığı için vites geçirmek problemli oluyor malesef (bilhassa 3. vitese takarken ).

dostum ugrasma eskı arabalarla o sıstem randımansız sıstemdır sana bır akıl bu ısı yaptıra bılırmısın bılmem yapacagın sey eskı sıstemı yanı dıreksıyon sımıdı kalacak sekılde dıger butun aksamları sok at cope yapacagın sey 115 mercedes duz dıreksıyon alacaksın o kutuyu on tamponun hemen arkasına sasının soluna uydurulacak.deve boynu sag tas rot borusu olculerek kaynatılacak rot basları vasıtasıyla.dıreksıyon kutusundan sımıt borusuna kadar mavsallı mıl uzatacaksınız duzgun bır sekılde ayarlanacak.sız ozaman dıreksıyonun keyfını cıkar hem hafıf hemde turu fazla olacak daha dıreksıyon sorununuz kesınlıkle olmayacaktır tabı bunu yapacak usta cok onemlı herkes yaparım der ama o senteyı o hassasıyetı ve uydurma ıscılıgındekı orjınallık ve saglamlık herkesın ısı degıldır....

teşekkür ederim grand chorekeee

w115 direksiyonları kaç para civarıdır?. bir de düz direksiyon demişsiniz, eski mercedesler power direksiyon değiller mi?

özgür w115 direksiyonu takacak kadar boş yer yok serieslerde defenderlere belki

1975 model 115 kasa mercedesler hıdrolık dıreksıyon degıl normal duz dıreksıyon 80 100 mılyon cıvarında bulunur.

beni ararsan sevinirim sanırım bu takım işini görecek

Fotoğraf0035.jpg

Fotoğraf0036.jpg

Fotoğraf0037.jpg

Fotoğraf0038.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler