Land Rovercılar Günü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,439
Ynt: Land Rovercılar Günü

bi düzen göze hoş gelme acısından ve tabiki dernej statüsünde olan b yer olduğundan faydamız olsun diye hepimizde hem aynı olsun hemde destek olmak için kendi bünyemizde halledip kullanmak bence en güzeli

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
bi düzen göze hoş gelme acısından ve tabiki dernej statüsünde olan b yer olduğundan faydamız olsun diye hepimizde hem aynı olsun hemde destek olmak için kendi bünyemizde halledip kullanmak bence en güzeli

size katılıyorum

hakkı bunları söylememdeki amaçda şu belirteyimde ..öncelikle artık cok kalabalık bi gurup oldu yolda giderken insanlar yazıları g örüp selam veriyo yıldız yokuşundan inerken yolun öteki tarafından hiç tanımadığım birisi el s allayıp nasılsın abi diyo tanışa şekli aracın camındaki yazılar ..böyle olunca hepimizinki aynı olur ve biliriz o şimdi asker stilinde olmaz :smiley:))bu kadar kalabalık gurupda nizamda olmalı kuralda yoksa ne düzen sağlanabilir ne birbirimizi bilebiliriz

fikrim geldi ;D

bence yetkili arkadaşlar araçlara birer numara versinler ve stickerde olsun numaralar nasıl olur

gezenbilir off road klubü 0036 örneğin benim araca :D

yetkililere duyurulur

haklısın ünal abi dediğin gibi en mantıklısı öle yapmak
senin eline ön cam ve arka cam için sticker geçerse haber verirsin senden alırım

güzel olur
ama sanki karısıklık olur gibi geliyo bana
bide offroad gezilerinde ekipmana göre numara veriliyo
yani modifikasyon sürekli değişen bişeydir ozaman nasıl olucak

hakki' Alıntı:
güzel olur
ama sanki karısıklık olur gibi geliyo bana
bide offroad gezilerinde ekipmana göre numara veriliyo
yani modifikasyon sürekli değişen bişeydir ozaman nasıl olucak
bu sadece gezenbilir sitesine üye araç numarası olur ekipmana göre verilen numarada ayrı yapıştırılıyor bildiğim kadarı ile benim dediğim numara sticker sonuna yapıştırılırsa fena olmaz tabi buna yetkili arkadaşlar daha iyi karar verir

saol ünal abi
olmadı sen festivalden alabiliyosan al ben hafta içi gelip alırım abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler