Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,736
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

ulusotomotiv' Alıntı:
yahu ver alp bişe olmaz fazla veripde üzüleçeksen balıkları ben alayım ama lüfer sazan gibi bişe alalımda ilerde ızgara yapıp yeriz :smiley:)

Abi zaten ayrıntılara dikkat edersen sadece lepistesler dedim. Sence koca akvuryumda lepistes mi var bir tek? Tabiki hayır.. Ama bir RRC'ye betalarımı, çöpçü balıklarımı, kedi bıyıklarımı,vatozlarımı verecek kadarda aptal değilim. Lepistes dediğin bir seferde 200 tane doğuruyor. 15 gündede kocaman oluyorlar...

Etiketler

HakanBastoncu' Alıntı:
Kardeş Dedik,

Vurdun, öldürdün be Alpçim ;D Önünde Warn Winch var 4 tane A/T sıfır Michelin var. Yastığı bedava ver bari

Abicim al o zaman vincini ne yapayım ben vinci . Ben bunu çocuğu kreşe bırakırken kullanacağım. Araziye girecek kadar çılgın değilim RRC ile. Ne yapacağım vinci! Yastıkta en son 35 olur. Oda gelişi vallah billah ;D

Eveeeet! beyler! başka teklifi olan yoksa açık arttırmayı kapıyorum..
Lafa gelince az derler. Ama daha ciddi bir teklif atmazlar. Nerde bu landcılar. Nerede RRC ruhu? Uykuda dimi...
Aldım gitti... O kadar...

Eeee ben yazıyorum. Ben okuyorum... Aloooo içi geçmişler.... Nerelerdesiniz.... Kimse teklifimi ciddiye almıyor ama ben ciddiyim....

alpaslanepli' Alıntı:
Eeee ben yazıyorum. Ben okuyorum... Aloooo içi geçmişler.... Nerelerdesiniz.... Kimse teklifimi ciddiye almıyor ama ben ciddiyim....

Eeeeyvallah,

(oh bee) Alpçim hayırlı olsun.

Yarın sabah iş gezisi nedeniyle Elazığ- Malatya mekik dokuyacağım. Bu nedenle bir kaç gün sizlerle yazışma imkanım olmayacak. Aracın resimleri geldi, sizlerle paylaşıp yatıyorum.

Tüm Arkadaşlara İyi Geceler.

Range satıp, jEEP'e tav olmamı sağlayan araç bu. Kafaya taktım artık bende Jeep sahibi olmak istiyorum. Land'ci arkadaşlar kusura bakmayın aracı alacağım

Image(396).jpg

HakanBastoncu' Alıntı:
Eeeeyvallah,

(oh bee) Alpçim hayırlı olsun.

Yarın sabah iş gezisi nedeniyle Elazığ- Malatya mekik dokuyacağım. Bu nedenle bir kaç gün sizlerle yazışma imkanım olmayacak. Aracın resimleri geldi, sizlerle paylaşıp yatıyorum.

Tüm Arkadaşlara İyi Geceler.

Range satıp, jEEP'e tav olmamı sağlayan araç bu. Kafaya taktım artık bende Jeep sahibi olmak istiyorum. Land'ci arkadaşlar kusura bakmayın aracı alacağım

Ama ama bu benim eski araç ???

Alıntı sahibi: HakanBastoncu, Tarihi: Dün 23:29:11
Merhabalar,

Heyecanlı bir şekilde laptop'u açtım, bugün sizlerle yazıştıktan sonra gaza gelip bir araştırma içine girdim. Uzaktan akrabamızın Cherokee XJ Sport sahibi olduğunu öğrendim. Babamla konuşup telefonunu alıp kendisiyle konuştum. Benim resimdeki aracımı alıp üstüne 13bin Tl para istediğini söyledi. Maalesef benim araç para etmiyormuş Hayırlısı diyerek aracın fotolarını acilen atmasını rica ettim .Bakalım foto gelince düşüncem ne olacak? Mutlaka sizlerle paylaşmak istiyorum. Ulusotomotiv'in sahibi dostumuzun söylediği gibi zamanında akvaryum olarak kullanacağım bir araca para yatırmışım Neyse zararın neresinden dönersek kardır

Heyecanla bekliyorum, fotoyu sizlerle paylaşacağım ( umarım LAND ROVER'cılar tarafından madara edilmem )

................. bu aracı bende mrak ettim üste 13 bin ver ben aracımı sana vereyim madem bukadar xj istiyorsun ben de 3 tane var bu yüzden ... ......................................................................... ;D................................................... ben yapmuış olduğum teklifi geri alıyorum bukadar kötü olduğunu tahmin edemzdim artı LAND olduğunu anlayamadım baştan zaten bilsem böyle bir teklif ne yazar nede böyle bir sohbete girerdim.... alp buarada verdin bir fiyat çok geç değil üstüne kalmadan vazgeçebilirsin sen kurtarıcı olmak zorunda değilsin

Abi kıçım ağrıdı bilgisayar başında.. Şimdi sonuç alamadık mı biz anlamadım bişey. Yok mu yani kârlı bir alışveriş.. Boşuna mı oturdum bunca saat. Ben yarın sabah altıda kalkıp Bostancı'ya gideceğim bea. Seninkine pazarlık edelim bari boş geçmeyelim günü. Bi şey almadan yatmayayım. Ne istiyodun sen?. LPG varmırdı?
Şehir içi ortalaman ne? ;D

Ynt: Land Roverc?lar ile Jeepciler At??ma Alan? (Er Meydan?)

Ne oldu burda biri bana aciklayabilir mi ?

nerde bu landcılar meydan jeepcilere kalmış (şimdi cevap şu olacak - zaten bizimdi )

olsun abi hakkınız iyi geceler herkese bu jeepciler uyumuyoda ha

Abiler itiraf ediyorum. Salonda kaldım. Yatacak yerim yok. Yatamıyorum. Gidemiyorum.. Yatak yorgan yasaklanan odada kaldı. Yok mu bu konuda tecrübesi olan bi yol göstersin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR