Land Rover'ın V8 Motorları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,210
Ynt: Land Rover'ın V8 Motorları

yunus bager' Alıntı:
Engin abi sen ve v8 birarada : : :
Pumayı öve öve bitiremiyordun
Hayrola

araştırmalar benim için değil Yunus'cum... 110 pickup sahibi bir arkadaşa çare arıyorum.

Etiketler

Hüseyin abi,

Arkadaş güncel motor olsun, daha kuvvetli olur, daha az yakar inancında... ben de herkesin boş yere 3.9 V8'i aramadığını, 4.0 diye geçen seri 2 motorunun elektronik kontrollü olduğunu felan anlatmaya çalıştım ama... sanırım bir yerlerde 4.0 motoru uygun bir rakama bulmuş. ondan acele edip almak istiyor. Uyarıların olursa, kendisine iletirim.

Bence yan malzemeleri toplaması pahalı olur, her zaman birşeyler bozulursa onlar da pahalı olur.
Misal, bir ECU en az 800-1000 TL olabilir. Harness var, ıvır zıvır, sensörleri filan...

Ama V8 DCPU projesi yapılırsa, vah vah diyeceğim. Para ayarlayamadan bütün projeler kapılıyor

Abi, para olsa biliyorum ben ne yapacağımı da... nedense para hep bu cin fikirli arkadaşlarda... bana uğradığı yok

Bende var 2 proje daha ama söylemem artık...
Kapılmasın diye...

serdar

gel yapalım ortaya karışık, birer hafta arayla değişiriz...

Ha ha fena fikir değil
Ortak proje araçları havuzu, sponsorda buluruz...
He he...

Naci Kaptan, geçen hafta defender'i görme ve duyma şansım oldu, 10 numara araç olmuş

keyifadami' Alıntı:
sponsor bulun bendeki projelere aklınız bile almaz )))))

o konuda süphem yok Hüseyin abi... ama yarışçılar zor bulurken; bizim gibi standart vatandaşa kim spronsor olsun ki???

en büyük sıkıntıda o zaten bulsakta yeterli olmuyor ceptende yapılacak gibi degil rakamlar ...

edaghan' Alıntı:
o konuda süphem yok Hüseyin abi... ama yarışçılar zor bulurken; bizim gibi standart vatandaşa kim spronsor olsun ki???

keyifadami' Alıntı:
en büyük sıkıntıda o zaten bulsakta yeterli olmuyor ceptende yapılacak gibi degil rakamlar ...

Usta fotolar nerde? ;D ;D

Birde bana telefonunu göndersen özelden, hiç numara yok elimde.

Selam

burak

çok teşekkürler, hala uğraşmaya devam, az kaldı bitecek seneye

Uğraşmayın ;D

Hayat devam ediyor. Benim sponsor maliye bakanı ;D 3,5 V8 benzinli standart 162 hp.... Tadından yenmiyor. Edelbrock kit yolda : ........ Airflow sensor'e son, beyine son benzine gücün yetiyorsa ver gözüne 4 barell'in

Selamlar