URFI GORKEY
Kamp I
2006 model 100vx için jant göbegindeki amblemli küçük kapağı birtürlü bulamıyorum.Nerede satıldıgını bilen bir arkadaşımız varsa ,paylaşırsa sevinirim.
.Antalya da servisten parçayı belçikada bulduklarını söylediler 15 gün oldu hala bekliyoruz
URFI GORKEY' Alıntı:Arda bende birçok bayii ye sordum sonuç alamadım.Antalya da servisten parçayı belçikada bulduklarını söylediler 15 gün oldu hala bekliyoruz,1.5 aydır keyfekeder bir parça için bekliyorum. Umarım başka önemli bir parçada böyle beklemek zorunda kalmam,üstelik çok da eski sayılamayacak bir araba için ,parça bulamamak endişe verici tabii.
olasiliksiz' Alıntı:Çok şaşırtıcı değil, ama beklerseniz gelir.
bu ıkı cevaba gore baya bı parça sıkıntısı var
olasiliksiz' Alıntı:Yetkili servis istediğiniz parçayı getirir, ama ellerinde olmayabilir, hatta türkiyede bile olmaması normal, sonuçta bu vx100, corolla değil.
Ben rav4 parşası sorsam o bile bazen belçikadan geliyor. Geçen yedek anahtar yaptırmak istemiştim, immobilizerlı değil, bildiğiniz normal anahtar. Sırf orjinal anahtar gibi gözüksün diye yani, yoksa herhangi bir anahtarcıda yaptırılır. İstanbulda bulamadılar belkiçadan geldi. Fiyatı da parçanın ta belçikadan gelmiş olduğu düşünülürse gayet normaldi. 2 anahtar kalıbı için 40lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yani parça sorunu yok, ne isterseniz getiriyorlar.
1 parça ıcınde aracın 15 gun yatması yeterlı degılmı sızce, bence buyuk sorun ,yanı en azından 1 parça ıcın aracımın 15 gun yatması gıbı bır luksum yok benım
RedlinE' Alıntı:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-LAND-CRUISER-2008-2010-CENTER-HUB-CAPS-LIKE-NEW-_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d3Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d508701292438023212QQ_trksidZp3911Q2em7QQitemZ220783059342
bu coniye bir msj atin belki gonderir beyler nakliyeyi sormayi unutmuyoruz yanliz.
Ben iki takim getirdim.