LandCruiser 100 vx için Parca yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URFI GORKEY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,471

URFI GORKEY

Kamp I
2006 model 100vx için jant göbegindeki amblemli küçük kapağı birtürlü bulamıyorum.Nerede satıldıgını bilen bir arkadaşımız varsa ,paylaşırsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: LandCruiser 100 vx için Parca yardımı

Selamlar,

Bende 2003 100 vx için aynı parçayı aramaktayım ebay dede bulamadım. Açıkçası servisede sormadım.
Bana ayrıca devirdaim pompası lazım. Toyotasa'nın elinde yokmuş ay sonu gelecek diyorlar. Başka bir yerden bulunabilirmi?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-LAND-CRUISER-2008-2010-CENTER-HUB-CAPS-LIKE-NEW-_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d3Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d508701292438023212QQ_trksidZp3911Q2em7QQitemZ220783059342

bu coniye bir msj atin belki gonderir beyler nakliyeyi sormayi unutmuyoruz yanliz.
Ben iki takim getirdim.

bu araçların devirdaim pompasını bulamayacak kadar parça sıkıntısımı var yoksa benmi yanılıyormuyum

Arda bende birçok bayii ye sordum sonuç alamadım.Antalya da servisten parçayı belçikada bulduklarını söylediler 15 gün oldu hala bekliyoruz,1.5 aydır keyfekeder bir parça için bekliyorum. Umarım başka önemli bir parçada böyle beklemek zorunda kalmam,üstelik çok da eski sayılamayacak bir araba için ,parça bulamamak endişe verici tabii.

URFI GORKEY' Alıntı:
Arda bende birçok bayii ye sordum sonuç alamadım.Antalya da servisten parçayı belçikada bulduklarını söylediler 15 gün oldu hala bekliyoruz,1.5 aydır keyfekeder bir parça için bekliyorum. Umarım başka önemli bir parçada böyle beklemek zorunda kalmam,üstelik çok da eski sayılamayacak bir araba için ,parça bulamamak endişe verici tabii.

olasiliksiz' Alıntı:
Çok şaşırtıcı değil, ama beklerseniz gelir.

bu ıkı cevaba gore baya bı parça sıkıntısı var

bu ıkı cevaba gore baya bı parça sıkıntısı var

Yetkili servis istediğiniz parçayı getirir, ama ellerinde olmayabilir, hatta türkiyede bile olmaması normal, sonuçta bu vx100, corolla değil.
Ben rav4 parşası sorsam o bile bazen belçikadan geliyor. Geçen yedek anahtar yaptırmak istemiştim, immobilizerlı değil, bildiğiniz normal anahtar. Sırf orjinal anahtar gibi gözüksün diye yani, yoksa herhangi bir anahtarcıda yaptırılır. İstanbulda bulamadılar belkiçadan geldi. Fiyatı da parçanın ta belçikadan gelmiş olduğu düşünülürse gayet normaldi. 2 anahtar kalıbı için 40lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yani parça sorunu yok, ne isterseniz getiriyorlar.

olasiliksiz' Alıntı:
Yetkili servis istediğiniz parçayı getirir, ama ellerinde olmayabilir, hatta türkiyede bile olmaması normal, sonuçta bu vx100, corolla değil.
Ben rav4 parşası sorsam o bile bazen belçikadan geliyor. Geçen yedek anahtar yaptırmak istemiştim, immobilizerlı değil, bildiğiniz normal anahtar. Sırf orjinal anahtar gibi gözüksün diye yani, yoksa herhangi bir anahtarcıda yaptırılır. İstanbulda bulamadılar belkiçadan geldi. Fiyatı da parçanın ta belçikadan gelmiş olduğu düşünülürse gayet normaldi. 2 anahtar kalıbı için 40lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yani parça sorunu yok, ne isterseniz getiriyorlar.

1 parça ıcınde aracın 15 gun yatması yeterlı degılmı sızce, bence buyuk sorun ,yanı en azından 1 parça ıcın aracımın 15 gun yatması gıbı bır luksum yok benım

1 parça ıcınde aracın 15 gun yatması yeterlı degılmı sızce, bence buyuk sorun ,yanı en azından 1 parça ıcın aracımın 15 gun yatması gıbı bır luksum yok benım

O zaman yanlış araç almışsınız. Yollarda en çok hangi aracı görüyorsanız onu alın o zaman parça sorunu yaşamazsınız. Kaç tane vx100 var ki türkiyede parçaları stokta olacak? Tahminim en kötü ihtimalle 2 hafta daha beklersiniz.

:( bu sabah servise giderek konuştum. Parçayı yurt dışına sipariş verdikleri için iptal edemiyorlarmış. Bende amerkandan getirirsem daha kısa sürer diye düşünmüştüm. 10 yaşını doldurmamış bir aracın yedek parçasını niye stokta tutmuyorsunuz? diye soruncada, servisin savunması japonyadaki tusunamiden kaynaklanıyor, japonyadaki yardımcı sanayiler hala tam kapasite çalışmaya başlayamamış parça sıkıntısı bundan diyorlar.

Yaklaşık 1 ay önce 20 yıllık hayalim olan 100vx'i almama rağmen araç 20 gün serviste bekleyecek işin en can sıkan kısmı benim için bu. 20 yıl bekledim ama bu 20 gün bana 20 yıldan uzun geliyor. : (((((

RedlinE' Alıntı:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-LAND-CRUISER-2008-2010-CENTER-HUB-CAPS-LIKE-NEW-_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d3Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d508701292438023212QQ_trksidZp3911Q2em7QQitemZ220783059342

bu coniye bir msj atin belki gonderir beyler nakliyeyi sormayi unutmuyoruz yanliz.
Ben iki takim getirdim.

:D teşekkürler

Beyler interneti neden kullanmiyorsunuz?

Ayrica parçalariniz belçikadan gelmiyor beyler japonyadan geliyor.

Belçika toyotanin avrupa ustu yedek parça once oraya iner ordan dagitim yer.
En baba parçayi 32 gün bekledim. bir haftada almişligim var.

Ama toyota TR BİR VX 100 devirdaim pompasi neden elinde tutmaz o ayri bir konu yanliş şunu biliyorum başka bir ihtiyaci olan sizden once parçayi cekerse o zaman bekliyorsunuz. Benim 80 kasa için çok abuk sabuk parça çekmişligim vardir toyotadan

hoş birşey degil tabiki ama gül diken ilişkisi

Aradan seneler geçse de belki işinize yarar. japonya ve dubai menşeili bazı internet sitelerinden 10-15 gün civarında temin edebilirsiniz. Hatta 5 günde istanbuldan bile alabilirsiniz. 3 adet site var benim bildiğim.
megazip.net
partsouq.com
en.impex-ip.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR