BolbuzJack
Zirve
Ynt: Landcruiser BJ60 Son Fotoğraflar - Tatile Hazırız
)))
Süper olmuş, güle güle kullanın
Süper olmuş, güle güle kullanın
Benim aracın Türkiyeye giriş faturası 10 kişilik minibüs. Daha sonra proje ile 5 kişilik çift sıra koltuklu arkası camlı kapalı kamyonet olarak değiştirilmiş. Bunlar da panelvan üzerinden vergilendiriliyor. Yıllık 400 TL gibi birşey. Hem kamuda hem özelde bu şekilde çok araç var. Vergisel avantajı da var, 1.köprüden geçememek gibi dezavantajı da var.Volk' Alıntı:Kendi kendime diyordumki 16 yaş üzeri 4001 cm3 üzeri araçlar bile yıllık 1100 lira vergi ödüyor.nasıl yetişilir buna?
affınıza sığınarak sizin aracın plakasını sorguladım.kapalı kasa kamyonet yazıyor.bu nasıl mümkün ?
ya da bilen abilerim bunu nasıl böyle işletebiliriz ruhsata.hem kapalı kasa kamyonet olunca ağırlık üzerinden vergi alınıyor sanırım ?
umutcelikel' Alıntı:Benim aracın Türkiyeye giriş faturası 10 kişilik minibüs. Daha sonra proje ile 5 kişilik çift sıra koltuklu arkası camlı kapalı kamyonet olarak değiştirilmiş. Bunlar da panelvan üzerinden vergilendiriliyor. Yıllık 400 TL gibi birşey. Hem kamuda hem özelde bu şekilde çok araç var. Vergisel avantajı da var, 1.köprüden geçememek gibi dezavantajı da var.
;D ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Görüntü güzel, bir de kornasını duysanız ;D ;D ;D