LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,176
Ynt: LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

Man çok güzelde yıldızı her zaman tek geçerim.
Memleketin en güzel ve en temiz 520 MAN larından biri Emrah'ın dayısınındı.Dayısının arabalarının dış kısmında olup dikkat edin "görülebilen değil görülmeyen yerleri" birçok kişinin arabasının içinden temizdi.Kadri ayağına patik giyip öyle kullanırdı kamyonunu.Tabiki yiğenine de mutlaka bulaşmıştır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

niyazi abi küçüklüğümden beri hep eğer bir insanın arabası olursa ona dayım gibi bakmalı derdim o hayallerle büyüdüm çok şey öğret mişdir dayım bütün yeğenlerine. her ne aracımız olursa olsun eski yeni hep bakımlı ve titiz kullanmaya gayret ediyoruz çamurun göbeğine girip çıktığımızda eve gelir gelmez ilk iş arabayı saatlerce yıkayıp yağı suyu vs kontroller yapılır sanırım genetik napalım :smiley:

Emrah Hayırlı Satışlar Kardeşim...

Ve o Sihirli kelime bu sefer senin için geliyor...

GÜNCEL.

uzun süredir kutusunda olan şnorkeli de taktırdım :smiley:

Fotoraf1522.jpg

Fotoraf1519.jpg

Fotoraf1521.jpg

hayılı olsun

pazar günü ağva dayım malum inşaat işleri

yeni aracı çarşamba alıyorum ilk boşlukta deneme yaparız

lastik jant arıyorum senin lastikleri aldığın yerin telefonu varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR