araba almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem hesaplarını çok iyi yapsınlar önce alacakları araçların piyasa değerlerini iyice araştırsınlar bende tasişten aldım toplattım 30.000tl ye mal oldu oysa o paraya piyasadan daha iyisini daha ucuza alabilirdim piyasadaki aracı daha iyi kontrol etme kullanma ihtimaliniz var ama bu tür ihalelerde alacağınız araca sadece göz muayanesi yapabilirsiniz telekomun araçlarını az çok biliyorum bakım masraflarından kaçmıyorlar ama hakkını verip canına okuyorlar röleler hep dağların zirvesinde yinede iştahınızı kaçırmayayım ama hesabınızı iyi yapın hurdacılar ne kadar yükseltirse yine kazanıyor sadece ara şanzumanı ikince el alsan bayağı bir para istiyorlar yani bir kaç parçasını sattımı kurtarıyor onu
Sevgili safari2000 hesaplarımızı yapıyoruz uzun zamandır defender araştırıyoruz,sonuçta sizin malettiğiniz rakamlara çıkamayız biz.açıkçası tam anlamı ile 20 bin lirayı geçmemeli ancak o kadar bütçe ayırıyoruz.Umarım astarı yüzünden pahalı olmaz.
arkadaşlar eğer piyasaya bukadar araç çıkacaksa.şu an piyasada olanlarında fiyatları otomatikman düşecektir.
hemen düşmese bile ilerleyen zamanda illaki etkileyecektir.
Benım şahsi düsüncem eğerki böyle bir ihale olursa öncelikle burda kesin alacak arkdaslar olarak bir liste olusturup sanki geziye gider gibi aynı şekilde planlama yaparak hareket etmelıyız..... Nasıl onlar birlesirler dıyorsak bızde kesın alıcı kıtlemızle orda bulunuruz..... Gereklı gorusmelerı yapıp ıhaleye bır hurdacı yada baska bır deyısle işin ticaretini yapan kişi gibi olmus oluruz şartlar eşitleni böylece (Ama ihale olursa tabi )
beyrun arkadaşa katılıyorum ilk kendimi yazıyorum çünkü bu ihaleden araç alamazsak yanı 300 araçtan bize düşmezse diyer satışların malesef hiç birinde alamayız diye düşünüyorum Erkan okumuş(simurg2) istanbul
arkadaşlar hepinizin gönlündeki yatan aslanı Allah nasip etsin diyorum önce yanlız hırsa kapılıpta fiatı kesinlikle yükseltmeyin eğer aynı fiayata alacaksanız piyasadan biraz daha yükseğe almanız daha mantıklı en azından seçme hakkınız var
Sevigili simurg sana katılıyorum listeye benide yazabilirsin.Hatta dediğim gibi daha önce,gerekirse dosya adetini yükseltebiliriz en azından seçme ve alma şansımız olur.En fazla giden dosya parası olur.
Deniz GÜNGÖR/Barcalona
Arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvamayalım daha ihale belli degil o yüzden daha erken liste yapmaya ama ihale belli olursa listenin ilk 10 una yazın benli bensiz beni
Arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvamayalım daha ihale belli degil o yüzden daha erken liste yapmaya ama ihale belli olursa listenin ilk 10 una yazın benli bensiz beni
1 - Erkan okumuş - simurg2 İSTANBUL
2 - Deniz GÜNGÖR - Barcalona İSTANBUL
3 - Ömer ALTUN - byseyyah SİVAS
4 - Beyrun Yıldırım - Mu7y Ankara
5 - Onur NEŞELİ - dron konya
Dediğiniz gibi hareket olsun hayaller canlı tutulsun...