Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta5da Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,973
Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!!

Duzeltme klavyede tr yapiyorum I lari tanimiyor.ingilizce yapiyorum kucuk harf I olmuyor. :smiley: (SIKINTI)

Etiketler
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

1 - Erkan okumuş - simurg2 İSTANBUL
2 - Deniz GÜNGÖR - Barcalona İSTANBUL
3 - Ömer ALTUN - byseyyah SİVAS
4 - Beyrun Yıldırım - Mu7y Ankara
5 - Onur NEŞELİ - dron konya
6 - Mehmet Kılan- ta5d Konya

vosdost' Alıntı:
Aman araclar icin o benim su senin olayinda dikkatli olun :smiley:
Benim kotu bir anim varda. Iki arac cikartmak isterken tek arac cikinca biraz sıkınti olduda :(

Demokrasilerde çareler tükenmez. İhaleden önce herkes bir araç belirler, kim hangi aracı çıkarırsa.

vosdost' Alıntı:
Duzeltme klavyede tr yapiyorum I lari tanimiyor.ingilizce yapiyorum kucuk harf I olmuyor. :smiley: (SIKINTI)
vosdost kardeşim biz seni tanıyoruz için rahat olsun

Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.

Eğer olursa benide listeye yazın.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.

Selamlar

Hanım seni bu sefer kesin evden atacak Yavuz... :smiley:

E Bu kadar dostumuz var, biri alır heralde bizi evine , en azından LR hatırına ;D

discovery-V8' Alıntı:

Selamlar

Eğer ihaleye çıkacak araç sayısı az ise 15-20 bin bandında fiyat hayal olur. Gözümün önünde 300Tdi ihalesinde yazılı tekliflerden 20 bin çıktı, hemen yapılan açık arttırmada da 10 dakikada 27 bin'i geçti.

nkurtkaya' Alıntı:
Eğer ihaleye çıkacak araç sayısı az ise 15-20 bin bandında fiyat hayal olur. Gözümün önünde 300Tdi ihalesinde yazılı tekliflerden 20 bin çıktı, hemen yapılan açık arttırmada da 10 dakikada 27 bin'i geçti.
Fakat konusulan arac sayısı bir veya iki tane degıl bu konuya dıkkatınızı cekerım.....

« Yanıtla #65 : 07 Nisan 2009, 22:03:19 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
1 - Erkan okumuş - simurg2 İSTANBUL
2 - Deniz GÜNGÖR - Barcalona İSTANBUL
3 - Ömer ALTUN - byseyyah SİVAS
4 - Beyrun Yıldırım - Mu7y Ankara
5 - Onur NEŞELİ - dron konya
6 - Mehmet Kılan- ta5d Konya
7- Okan Tozun - diver6 İSTANBUL

Arkadaşlar bu konu ile ilgili görüşmek üzere hafta sonu seymen hurdalığında görevli bir arkadaş ile görüşeceğim . fakat kaba taslak konudan bahsettim , bu kadar fazla sayının çıkma ihtimali düşük diyor.. genede araştıracak bana dönecek.. ihale ile ilgili toplu hareket etmemiz çok daha mantııklı olacaktır diye ondan fikir aldım. hurdacılar ile ihale öncesi mutlaka görüşmeniz lazım der. ihalelerin hurdacılar arasında paşlaşımları ihale tarihinden önce zaten kesinleşiyormuş. bizler topluca hurdacı ile konuşup komisyonunuda vererek seçmiş olduğumuz arabaları alacağız diye düşünmeliymişiz. aksi durumda ,yani kişisel yapılacak mücadele sonuçsuz kalabilir der kendisi. ay sonunda da seymende LR ihalesi varmış. bana kendisi söyledi.... selamlar

mu7y' Alıntı:
Fakat konusulan arac sayısı bir veya iki tane degıl bu konuya dıkkatınızı cekerım.....

Araç sayısı konusunda çelişkili bilgiler geliyor, böyle büyük toplu bir satım ihalesi olmayacağı yönünde bilgi verenler de var, onun için sayı az olursa fiyat düşük olmaz yorumu yaptım.

nkurtkaya' Alıntı:
Araç sayısı konusunda çelişkili bilgiler geliyor, böyle büyük toplu bir satım ihalesi olmayacağı yönünde bilgi verenler de var, onun için sayı az olursa fiyat düşük olmaz yorumu yaptım.
sayı az olursa Ozaman bende size katılrıım tabiki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.