vosdost' Alıntı:Aman araclar icin o benim su senin olayinda dikkatli olun
Benim kotu bir anim varda. Iki arac cikartmak isterken tek arac cikinca biraz sıkınti olduda![]()
vosdost' Alıntı:Duzeltme klavyede tr yapiyorum I lari tanimiyor.ingilizce yapiyorum kucuk harf I olmuyor.(SIKINTI)
vosdost kardeşim biz seni tanıyoruz için rahat olsunvosdost' Alıntı:Duzeltme klavyede tr yapiyorum I lari tanimiyor.ingilizce yapiyorum kucuk harf I olmuyor.(SIKINTI)
discovery-V8' Alıntı:Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.
Eğer olursa benide listeye yazın.
Selamlar
discovery-V8' Alıntı:Arkadaşlar ben bugün bu konuyu biraz soruşturdum ama nisan ayında böyle bir ihale yok, olan ihalelerde de defender yok, Defender olacak ihalalerde de 300 tane falan olmayacakmış, yılda en çok 5-6 defender çıkabilir diye cevap geldi. Onlarında fiyatlarını biliyorsunuz zaten.
Eğer olursa benide listeye yazın.
Selamlar
discovery-V8' Alıntı:E Bu kadar dostumuz var, biri alır heralde bizi evine , en azından LR hatırına ;D
Fakat konusulan arac sayısı bir veya iki tane degıl bu konuya dıkkatınızı cekerım.....nkurtkaya' Alıntı:Eğer ihaleye çıkacak araç sayısı az ise 15-20 bin bandında fiyat hayal olur. Gözümün önünde 300Tdi ihalesinde yazılı tekliflerden 20 bin çıktı, hemen yapılan açık arttırmada da 10 dakikada 27 bin'i geçti.
mu7y' Alıntı:Fakat konusulan arac sayısı bir veya iki tane degıl bu konuya dıkkatınızı cekerım.....
sayı az olursa Ozaman bende size katılrıım tabikinkurtkaya' Alıntı:Araç sayısı konusunda çelişkili bilgiler geliyor, böyle büyük toplu bir satım ihalesi olmayacağı yönünde bilgi verenler de var, onun için sayı az olursa fiyat düşük olmaz yorumu yaptım.