Lastik Basıncı Ne Olmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nozb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,194
Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı?

rah94' Alıntı:
yanı pekı cidden vitarayı 23 psi da kullanan var mı ?
servisteki ustaya sordum oda 23 bas dedi ama sankı oyle bır durumda araba daha cok yakacak gibi geliyor bana
Arabamı ilk aldığımda kapıdaki 23psi yazısı dikkatimi çekti bunu uygulamak için lastikçiye gittim. üstündeki hava basıncı 50psi çıktı hemen o yazı üzerine 25 psi olarak ayarladım bir anda konforda inanılmaz değişim hissettim. ayrıca aracın yakıtındada hiçbir değişiklik olmadı. virajlarda da savurma hissetmiyorum.

Etiketler

velicanöz' Alıntı:
Arabamı ilk aldığımda kapıdaki 23psi yazısı dikkatimi çekti bunu uygulamak için lastikçiye gittim. üstündeki hava basıncı 50psi çıktı hemen o yazı üzerine 25 psi olarak ayarladım bir anda konforda inanılmaz değişim hissettim. ayrıca aracın yakıtındada hiçbir değişiklik olmadı. virajlarda da savurma hissetmiyorum.

benımkı 93 model 3 kapı sizinkide aynı ebatlarda mı ??

Benim kapı içinde ön 26, arka 30 yazıyor, lastik soğukken ölçülmesi gerekiyor tabi. (2004 model GVitara 1.6, 3 kapı). Lassa her ikisine de 34 basmıştı, aslında 36 basmak istemişti. Bugün önü 28'e, arkayı da 30'a düşürdüm. Yani araçta belirtilenden 2'şer psi fazla. Bir deneyeceğim ve duruma göre bakacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR