Sonun da ayrıntılı maliyeti de bekleriz, şimdiden görseller ve ayrıntılar için teşekkür ederim.
Sizi mi kıracağım sonunu beklemeden veririm maliyeti.İki yetişkin ve bir bebek her türlü harcama dahil bir hafta,iki ülke (Litvanya da dahil) ikibin liraya maloldu. Uçak biletlerimizi miller ile aldık.THY ile İstanbul aktarmalı uçtuk. 40 bin milimizin üzerine 250 şer lira vergi ödedik.Bebek için de 50 tl aldılar.Uçuşa 550 civarı ödedik.3 gece letonyada 50 eurodan bir gece de motelde 35 eurodan kaldık. Litvanyada kaldığımız otelin geceliği 57 euro idi. Günlük 35 euroya orta halli bir araç kiraladık.70 euro bir depo benzin aldık.Litvanya'ya gidiş geliş ve gezmek için yeterli oldu. (800 km civarı) 50 euro kadar da müze-kale,rehber vs. için giriş ücreti ödedik. Yeme içmeye fazla para ödemedik. Üç gün makarna, çorba, menemen vs. kendim pişirdim.Birkaç günlük kahvaltılıkları Türkiye'den götürmüştüm.( Bir Türk sucuksuz kahvaltı yapmaz.) Diğer günler otellerde kahvaltı vardı.Akşamları Türk lokantası, McDonald's, Kıbın,Vejeteryan Pizza(Cili isimli bir pizzacılar zinciri var.Oldukça güzeldi.) diğer günlerimiz de tercihimizdi. Domuzcuklara bulaşmamaya çalıştık.Yemeğe toplam 50 euro felan ödemişizdir. Harcamayı Lat olarak yaptık ama otelleri euro olarak yazınca diğerlerine euroya çevirdim. Başka da bir harcamamız olmadı.
Şunu da eklemeliyim çok pahalı bir ülke.1 Lat 3.25 Lira. Özellikle sebze meyve çok pahalı.