Letonya, Rigaaaaaa...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edebiyatçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,249
bilal47' Alıntı:
harika bir konu olmuş bu arada ingilizceniz iyi herhalde orta seviye biri için yeterl mi acaba buralarda gezmek?

Benim değil ama eşimin İngilizcesi iyi. Bence az buçuk derdinizi anlatacak kadar biliyorsanız yeterli. Zaten rezervasyonları ve araştırmaları internetten yaparsınız. Pek kimse ile muhatap olmanıza gerek kalmaz.Sadece Riga düşünüyorsanız yürüyerek hemen her yere ulaşabilirsiniz.Çevre illeri düşünüyorsanız rehberlik hizmeti hariç otobüsle gidip kendiniz de gezebilirsiniz.Siz gezmenin niyetine girin yeter ki insan her zorluğu aşar.

Etiketler
Bu ülkenin mimarisi ve peyzajı harika. Hep apartman ve aynı site görmekten sıkılmıştık. Bu resimler bizi başka hülyalara götürdü.

NedimAkkav' Alıntı:
Bu ülkenin mimarisi ve peyzajı harika. Hep apartman ve aynı site görmekten sıkılmıştık. Bu resimler bizi başka hülyalara götürdü.

Mimariden anlamamama rağmen gittiğim yerlerin mimarisi benim de hep ilgimi çeker. Buradaki binaların hepsi tablo gibiydi. Bence gezi planlarına mutlaka alınması gereken bir ülke. Bu arada siteye bir haller olmuş. yüklediğim fotoğraflar çifter çifter gözüküyor.

Ynt: Letonya, Rigaaaaaa...

edebiyat öğrencisi' Alıntı:
ülke çok güzelmiş hocam ileride bizde gidebiliriz inşallahhh :D :D :D :D
Baltık ülkeleri gerçekten çok güzel ama bu güzelliği çok az süre görebiliyorsunuz. Kış çok uzun ,yağışlı ve karanlık. Bizim gittiğimiz zaman dilimi oldukça güzeldi.Size daha güzel yerler nasip olsun inşallah.

Güzel ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Önümüzde ki yaz için planladığım polonya litvanya letonya estonya gezisi için ışık oldu.

keremcimen' Alıntı:
Güzel ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Önümüzde ki yaz için planladığım polonya litvanya letonya estonya gezisi için ışık oldu.

Bu yıl içinde ben de Polonya planlıyorum. Nasip olursa bu seneyi Vayana'da geçireceğiz. İlk fırsatta ilk hedef Polonya. Çünkü o bölgede görmediğim tek ülke Polonya kaldı. Oldukça da yakın. Özellikle Doktor Mengele'nin korkunç deneyler gerçekleştirdiği Auschwitz toplama kampını görmek istiyorum. İnşallah havalar soğumadan gidebilirsem orası hakkında da size ön bilgi olur. Dilerim sizin planlarınız da gerçekleşir.İlginiz için teşekkürler.

keremcimen' Alıntı:
Polonya da krakow yakınlarında tuz madeni var orayıda görmenizi tavsiye ederim

Avusturya Salzbug civarında bir tuz madeni görmüştüm. Gerçekten çok güzeldi. İnsanların tuzu bitmiş bir madeni nasıl turistik amaçla işletebildiğini ve ne kadar ilginç hale getirebildiklerini şaşkınlıkla izlemiştim. Ciddi de bir giriş ücreti ödemiştik. Bizim bunca doğal ve tarihi değerimizi yeterince değerlendiremediğimize de üzülmüştüm. Polonyadakini de de mutlaka görmeye çalışırım.

Biraz araştırma yaptım yerin 300 m derinliğine kadar iniliyor. Yaklaşık 15 km genişliği varmış. Sadece 2 km lik bir alanı müze şeklinde. İçerisinde tuzdan heykeller varmış. Siz bu sene gezerseniz paylaşımınızı bekliyororum önimüzdeki yaz için bana da rehber olur. Krakowa 16 yıl önce görev için gitmiştim 5 gün kaldım ve ozaman çok hoşuma gitmişti. Fakat etrafını ve esir kamplarını hiç gezme fırsatım olmadı. Kısmetse önümüzde ki yaz kapsamlı bir gezi yapıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR