Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MhrrM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,274

MhrrM

Yeni Üye
17 Temmuz 2009-26 Temmuz 2009 tarihleri arasında likya yolu 2. etabını yürümeyi düşünüyorum. Yürümeyi düşünen varsa yol arkadaşı olarak katılabilir. Aşağıda planı verdim ilgienen mail atabilir.
LycianWay@hotmail.com

17 Temmuz 2009 Otobüs ile Kaş
18 Temmuz 2009 Kaş(Antiphellos) Aperlai
19 Temmuz 2009 Aperlai Kekova
20 Temmuz 2009 Kekova Demre
21 Temmuz 2009 Demre Goncatepe
22 Temmuz 2009 Goncatepe Finike
23 Temmuz 2009 Mavikent Gelidonya Feneri
24 Temmuz 2009 Gelidonya Feneri Adrasan
25 Temmuz 2009 Adrasan Olympos/Çıralı-Phaselis
26 Temmuz 2009 Kemer Otobüs ile geri dönüş

Etiketler
Ynt: Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009)

MhrrM hayırlı yolculuklar... Ben sağsalim gittim geldim, sizde sağsalim gidin gelin ;)

Gittiğiniz dönem itibari ile suya bolca ihtiyacınız olacak, aman tedarikli olun...akşam size gps ile kaydettiğim noktalardan oluşan geogle earth dosyasını mail ile göndereceğim, bir bakarsınız... Gerçi ben ancak olimpos - karaöz noktasını yürüyebildim...Artık devamı seneye daha serin bir ayda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR