ln 106 snorkel montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altayugurlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,068
Ynt: ln 106 snorkel montajı

byseyyah' Alıntı:
Konu dağılmasın bari, montaj fotosu veya dikkat edilmesi gereken noktalar var mı...

Montaj fotosu yok..çünki,yetiştirebilmek için doğru dürüst çay bile içemedik..Sağolsun,Forumdan Dino967 Erdin Abi'm montajı halletti..
Dikkat edilmesi gereken tek nokta,ana emiş için,çamurluktaki deliği yerinde açabilmek..Gerisi,ondan izza alarak halloluyor ..

kolay gelsin

Etiketler

MUDANYALI' Alıntı:
Montaj fotosu yok..çünki,yetiştirebilmek için doğru dürüst çay bile içemedik..Sağolsun,Forumdan Dino967 Erdin Abi'm montajı halletti..
Dikkat edilmesi gereken tek nokta,ana emiş için,çamurluktaki deliği yerinde açabilmek..Gerisi,ondan izza alarak halloluyor ..

kolay gelsin

Teşekkürler, güle güle kullan ...

çok şık olmuş gerçekten güle güle kullanın..ben de ln 106 aldım 98 model 2.8 ve snorkel düşünüyorum nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?saygılar

darmunyan' Alıntı:
çok şık olmuş gerçekten güle güle kullanın..ben de ln 106 aldım 98 model 2.8 ve snorkel düşünüyorum nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?saygılar

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Snorkelleri bu sitede bir arkadaşımızdan aldık fiyatı çok uygun. Link aşağıda kendisiyle irtibata geçerseniz size de yardımcı olacaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68914.60

aracınız çok güzel olmuş.rengi de beni benden aldı..ben de bugün 1998 model 2.8 hiluxuma snorkel taktırdım....yalnız kafamı kurcalayan bişey var:ustanın dediğine göre diferansiyel havalandırması ve hatta şanzuman(?) havalandırmasının da yükseltilmesi gerekiyormuş?bu işin aslı nedir nasıl yapılır kim yapar? yardım lütfen..tşkrler

Aracınızı lifte kaldırınca sizde görebilirsiniz , diff ve şanz. havalandırma boruları cam hizasına bir yerlere uzatılacak . Özel bir işçilik istemiyor bildiğim kadar . Yani su geçişi yaparken havalandırma deliklerinden dişli kutularına su girmemesi vede aynı zamanda hava alması sağlanacak .

İzogrand' Alıntı:
Aracınızı lifte kaldırınca sizde görebilirsiniz , diff ve şanz. havalandırma boruları cam hizasına bir yerlere uzatılacak . Özel bir işçilik istemiyor bildiğim kadar . Yani su geçişi yaparken havalandırma deliklerinden dişli kutularına su girmemesi vede aynı zamanda hava alması sağlanacak .
ilginize teşekkür ederim

SNORKEL AĞZININ ÖNE DOĞRU BAKMASI YAĞIŞLI HAVALARDA SU EMİŞİNE NEDEN OLMUYOR MU ? BİLGİLENDİRME YAPARSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILAR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri