Ynt: Logan Göstergedeki İşaret Surekli Yanıyor
Lastik hava basıncı kapılarda yazması lazım , ön lastiklerin ezilme durumuna göre 30 ile 33 psi arası hava basabilirsin, bakım 20000 km veya 1 yıl sonunda yapılması lazım ,hava filtresini 10000 km bir değiştirmeni tavsiye ederim . Bu arada o resim senin araca aitse gösterge tablosunun üst bakaliti eksik gibi gördüm.
Aracını devirli kullanıp kullanmamak sana kalmış , aracında yol bilgisayarı varmı bilmiyorum ama gözünü yol bilgisayarından ayırmadan yol alırsan devirsiz kullanmış olursun , ne yaktı ne yakmadı umrunda değilse ne var ne yok basarsın . Benim şahsi fikrim az yakacak diye öldürmeden çok gidicem diye patlatmadan orta karar kullan
Kontağı açtığında sabit yanık kalan ve bir süre sonra sönen ışıklar var sönenlerden biri yanma odalarını ısıtan elemanların ışığı özellikle soğuk havalarda marşa basmadan sönmesini bekle daha rahat çalışır aracın. Sabah ilk çalıştırmada yolun ilk etabında dik rampa yoksa ısınmasını beklemeden hemen hareket et , dizellerin yüke binmeden ısınması çok zaman alır durduğun yerdeki bekleme ilk çalıştırmada daha çok zarar verir