Logan Göstergedeki İşaret Surekli Yanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sevemem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,121

sevemem

Yeni Üye
Arkadaslar dizel logan mcv var.Göstergedeki kırmızıyla işaretledigim yer sürekli yanıyor.2009 model arac.2.el oldugu icin klavuzuda yok.Bu nedir acaba

megatron104.jpg

Etiketler
Ynt: Logan Göstergedeki İşaret Surekli Yanıyor

MAZOT FILTRESINDE SU VAR ikazi o ısık.
1- Motoru yikatriysaniz mazot filtre musiri arizalanmis olabilir
2- Kalitesiz yakit aldiysaniz mazot filtresi su algilamis olabilir(degismesi gerekebilir)
3- Mazot filtresinde tak çıkarlı musir yerinden cikmis olabilir

eyvallah hocam...arac 2.el... 2 hafta önce aldık.aldıgımızdan beri 2 haftadır yanıyor bu işaret...satan adam tamirci ona sordum..onemli birsey degil dedi... bende cok uzerine dusmedim... fakat surekli yanıyor diye kıllandım :smiley:

bi gidip gostereyim madem oyle....

ayrıca hocam bir suru bilgi kullanma klavuzunda vardır,tekerlerin havası,bakımları,devirli kullanım vs vs... sizdede klavuz var sanırım...bos bir zamanınızda kullanma klavuzunu tarayıp gonderme imkanınız olabilirmi...arac hakkında bilgilenmek istiyorum verimli kullanmak istiyorum.

Lastik hava basıncı kapılarda yazması lazım , ön lastiklerin ezilme durumuna göre 30 ile 33 psi arası hava basabilirsin, bakım 20000 km veya 1 yıl sonunda yapılması lazım ,hava filtresini 10000 km bir değiştirmeni tavsiye ederim . Bu arada o resim senin araca aitse gösterge tablosunun üst bakaliti eksik gibi gördüm.
Aracını devirli kullanıp kullanmamak sana kalmış , aracında yol bilgisayarı varmı bilmiyorum ama gözünü yol bilgisayarından ayırmadan yol alırsan devirsiz kullanmış olursun , ne yaktı ne yakmadı umrunda değilse ne var ne yok basarsın . Benim şahsi fikrim az yakacak diye öldürmeden çok gidicem diye patlatmadan orta karar kullan
Kontağı açtığında sabit yanık kalan ve bir süre sonra sönen ışıklar var sönenlerden biri yanma odalarını ısıtan elemanların ışığı özellikle soğuk havalarda marşa basmadan sönmesini bekle daha rahat çalışır aracın. Sabah ilk çalıştırmada yolun ilk etabında dik rampa yoksa ısınmasını beklemeden hemen hareket et , dizellerin yüke binmeden ısınması çok zaman alır durduğun yerdeki bekleme ilk çalıştırmada daha çok zarar verir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.