Lpg Regülatör Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,072
G

GEZGİN

Ziyaretçi
Herkese selamlar 4200cc cj aracımdaki lpg regülatör mimgaz kmde 450-500 yakıyor bu durum çok canımı sıkıyor bana 140 lık tak yakıtı düşer dediler böyle bir durum söz konusu olabilirmi acaba...

Etiketler
Ynt: lpg regülatör sorunu

bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum.

acaba lastiklerinizin ölçüleri nedir, ayna mahruti değişti mi, değişmişse oranı nedir, ve aracınız elektronik ateşleme mi? bu soruların yanıtını bilmek daha fazla yardım olanağı sağlar.

Benim aracımın lpg beyni ROMANO. Markadan markaya değişiklik olurmu acaba ben de merak ediyorum. Aracın çekişi nasıl ? Siz bi ayar yaptırsanız sorun ortadan kalkabilir. Belki ayarı çok açıktır. Benimkide 40 Krş yakıyo km'ye.

Merhaba,
Geçen ay yeni LPG taktırdım.140 lık reg. BRC marka...50 LT lik depom var. 88 Liralık gaz ile 260 KM yaptım.Buda KM ' de yaklaşık 340 krş ediyor.Dediğiniz rakam biraz yüksek gibi geldi bana.Aracım CJ - 8 - 35x13.5x15 lastik , headers vs.vs. extra yüklü bi araç ile...Bilginiz olsun.

Merhabalar ya ben bir hafta önce gaz ayarı yaptırdım ilk deneme sürüşünde sanki arabanın üstünden 500 kg almışlar gibi geldi şahlandı ihtiyar delikanlı ama ölçmedim düşmesi lazım araç baya bi rahatladı çünkü fulleyip araba şuan komple kaporta boyaya verdim çıkarıyım inşallah deniycem fulleyip eğer gene çok çıkarsa kafayı 140 lık brc takıcam sizinki gerçekten ii bir değer darısı benim başıma ilginize teşekkürler abi görüşmek üzere..

bence ayarı yanlış. adamların ayarladığından daha kısık bir pozisyona getirmek lazım vanayı.

Bence aracın elektrik aksamı bujiler, buji kabloları, distrübütör, kontrol ettirilmeli. Ben az çok kendim ayarlıyordum lpg yi elimle. Ustaya da götürsem. makineye sokuyo ama Lpg ustasının yaptıgı ayarla aracın çekişi çok düşüyodu. Bende elimle lpg ayarını açmak zorunda kalıyodum. Bu seferde haliyle araç fazla yakıyodu. Son zamanlarda çekiş iyice düşmüştü. Tesadüfen bir ustaya götürdüm usta distrübütör ile oynadı AVANS ayarı yaptı Benim Cj canavar oldu resmen sanki aracı benzinde kullanıyorum o kadar farketti.

Yani diyeceğim o ki işi bilmeyen usta çekiş düştükçe benim gibi gazı açıyo araç fazla yakıyo. Elektrik aksamını kontrol ettirin özellikle distrübütör...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler