Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,156
Ynt: Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.

oguz1134' Alıntı:
dünyanın önde gelen buji üreticileri bosch ve ngk lpg kullanan aracların bujiyi cabuk bitirdigini tespit etti ve lpg ye uygun aşınmayan bujilerin üretimine gectiler
bosch firması Double Platinli Bosch Bujilerinin kullanılmasını tavsiye ediyor.
ngk firması İridium buji kullanılmasını tavsiye ediyor.

bu iş daha dünyada tam oturmadı arge aşamasında katologlar yıl sonu gibi cıkacak fakat kullanmak isterseniz ürünler in kod noları su an var tek eksik ülkemizde ürünler yok .

bu buji konusunu suzuki sayfasında işledik fakat lpg li her arac sahibi arkadaşım bu konu hakkında bilgi sahibi olsun istedim ve buradanda duyurayım istedim ,ayrıntıları ve benim araca ne olur gibi aklınızdan bişiler geçiriyorsanız buraya bi göz atın derim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33084.0

Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:
2009 da yazılmış konu ama artık sanırım buji modellerinin hepsi Türkiye'ye hızlı bir şekilde ulaştırılıyor. Bugün NGK Iridyum Buji gibi NGK buji modellerinin elinize hızlı geçmesi kaçınılmaz. Bütün markaların kullandığı başta ngk buji ve diğer buji markalarının bulunduğu sitemizi http://www.endogruparca.com/Buji,LA_2059-2.html ziyaret edebilirsiniz. Her türlü bujiyi bulabilirsiniz.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR