LR alımında yardım ve görüşlerinizi rica ederim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,938

AKİVA

Kamp II
Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır 4x4 bir araç alma planım ve arayışlarım hızla devam ediyor.Arayışım sırasında 2 farklı LR dikkatimi çekti ancak bunlarla ilgili zayıf bilgi düzeyimden dolayı görüşlerinizi almak isterim.Km konusuna değinmeden (inandırıcı değil) araçlar fena görünmemektedir.
1- 1995 LR Discovery Benzin + LPG otomatik 13.500.-TL
2- 1988 LR RR Vogue 3,9 V8 Benzin+LPG manuel vites 8.500.-TL
aslında alacağım araç biraz hobi aracı olacak.Biraz arazi birazda şehir trafiği kombinesi için en uygun olanını seçmek isterim.Bu sebeple alış ve sonraki maliyetler önemli.Birazda konfora hayrır demem.
Her iki araç ile ilgili hangisini tercih etmeliyim.Bu arada diğer markalardada arayış devam etmekte ama ingiliz araçları hacim ve konfor bakımından ağır basmakta.
Görüş ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
(Konuyu ayrıca araçlar başlığınada açtım.)
Teşekkürler

Etiketler
Ynt: LR alımında yardım ve görüşlerinizi rica ederim

bence 95 model Dico.... hem model daha yeni hem parça bulunulabilirliği fazla hemde hoş araba...

Teşekkürler.görüşleriniz için.
Başka görüş ve önerisi olan arkadaşımız yokmu?

eski bir land kullnıcısı olarak disco diyorum ama dizelden şaşma...
benzinde arazı çartlarında zor...

eski bir lr ci olarak bencede dısco ama dizel olmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR