LR Discovery 2; Sağ Tarafta Alçalma Problemi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baysal27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,624

baysal27

Ana Kamp
Yer
Bahçeşehir
Web
www.baysallastik.com
discovrey 2 merhaba arkadaşlar aracımın sağ ön tarafı sol ön tarafa göre daha düşük düz bir zeminde çamurluk ağızlarından zemini metreyle ölçtüğüm zaman 4 cm düşük olduğunu fark ettim yaylarda herhangi bir şey göremedim neden olabilir saygılar.

Etiketler
Ynt: LR Discovery 2; Sağ Tarafta Alçalma Problemi?

arabanınızın arkası körükse tam çapraz arka körük fazla hava basıyor yada diğeri hava kaçırıyor olabilir. Arka körüklerin dengesizliğinden ön yamuluyordur

kürşat bey ilginize teşekkürler körüklerdeki hava basıncını düşük veya alçak nasıl bilirim aracın arka tarafı düz yerde metre ile ölçtüm normal gibi duruyor birde aracın ön tarafında yüksekliği ile ilgili herhangi bir sensör varmıdır saygılar

baysal27' Alıntı:
kürşat bey ilginize teşekkürler körüklerdeki hava basıncını düşük veya alçak nasıl bilirim aracın arka tarafı düz yerde metre ile ölçtüm normal gibi duruyor birde aracın ön tarafında yüksekliği ile ilgili herhangi bir sensör varmıdır saygılar

mantıken eğer arabanızın yürürü ile ilgili bir sıkıntı varsa, şase eğri diilse önün bir tarafı basıksa arkanın tam zıttı da yüksek olması lazım. böyle değilse eğer ya şase bağlantılarında bir sorun olmalı yada ön tamponda bir eğrilik olmalı.

yükseklikleri ile ilgili bir sensör yok

bu benim de başıma geldi
aracınızın ön tarafı çökmüyor kompresör körüğün birine fazla hava basıyor. selasını okumuş artık

ben şükür kurtuldum bu körük belasından artık,
hem arkalar helezon hemde 2 inch yükseltme uygulattım

Geçmiş olsun diyim ucuz yollu atlatirsiniz inşallah

eğer körüklerde sorun varsa ve masrafı çoksa , yenilemeyin direk söktürüp yay ve amortisöre dönün başınız bir daha ağrımasın, yoksa sorunu bitmez

körük tanesi 250 civarı
kompresör 500 üstü bir rakamdı tam hatırlamıyorum

helezon ve amotisöre geçişle totalde aynı rakamlar hemen hemen ama evladiyelik bir daha körük vs sıkıntı kalmıyor
araç daha da stabil oluyor 3 günlük gözlemim

arkadaşlar ilginçdir araç kendiliğinden düzeldi iki gün önce aynı yerde ölçtüm aracın sağı 4cm düşüktü bugün ölçüyorum düzgün çıkıyor anlayamadım ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.saygılar

baysal27' Alıntı:
arkadaşlar ilginçdir araç kendiliğinden düzeldi iki gün önce aynı yerde ölçtüm aracın sağı 4cm düşüktü bugün ölçüyorum düzgün çıkıyor anlayamadım ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.saygılar

hocam sorun burda ya zaten.bugün yükselecek yarın biryere giderken yine düşecek ..size sürprizler yapacak .

baysal27' Alıntı:

tamam kompresör körük gidici
hocam size çok kötü bir sürpriz yapmadan önce ya tamir ya da değişim yoluna gidin

ben arkayı helezona dönüştürmek için istanbula giderken tam mahmutbey gişelerin önünde sağ arka tarafı alabildiğine şişirdi. sol ön tarafım öylesine düştü ki koltukta oturmak için ön cam direğinden destek almam gerekti. nerede iflas edeceğini bilemezsiniz

Şimdikden önleminizii alın derim arkadaşların dediklerini göz önünde bulundurursanız.

ilkakdeniz' Alıntı:
istanbula giderken tam mahmutbey gişelerin önünde sağ arka tarafı alabildiğine şişirdi. sol ön tarafım öylesine düştü ki koltukta oturmak için ön cam direğinden destek almam gerekti.

Fotoğraf varmı fotoğraf :eek: :eek: :eek:

Fotaraf koymanizi tavsiye etmem. Ozellikle benim takip ettigim bir topikde :smiley:

şu olma ihtimali varmidir bilmiyorum ama eger korukler acik devreyse taliye subaplarini kontrol edin derim.

Yok arkadaşin bir sikintisi var. yardimci olmak lazim.

yabani derken :smiley: yabanci heralde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR