CJ7V8' Alıntı:Eatonı Türkiye'de getiren firma vawr mı bilmiyorum.Master Jeep gibi büyük firmalar belki istek üzerine getirtebilir.Bize bir arkadaşımız bavulunda getirdi![]()
Ebay,
kilit : $800
komple bilya kiti: $100
yani toplamda yol ücretleri dahil $900'a mal oldu.
XJ de nasıl bilmiyorum GM 10 bolt için farklı bilyalar kullanmanız gerekiyor.Fabrikasyon diff. kutusu bilyaları, kilitli kutu ile monte olmuyor.Ek olarak keçeler contalar mevcut kit de...oky' Alıntı:bende 99 xj var bende eaton e-locker düşünüyorum ,bilyya kiti ne işe yarıyor acaba mutlaka gereklimi birde kiidi takarken difransiyel topuzunu deldinizmi ?elektrik kablosunu nasıl geçirdiniz ??
CJ7V8' Alıntı:XJ de nasıl bilmiyorum GM 10 bolt için farklı bilyalar kullanmanız gerekiyor.Fabrikasyon diff. kutusu bilyaları, kilitli kutu ile monte olmuyor.Ek olarak keçeler contalar mevcut kit de...
evet elektrik kablosu için delmeniz gerekiyor.
havalandırmadan geçirilmesi tavsiye edilmediği yazıyor ki ayrıca diferasiyelin düzgün havalanması kilitten daha önemli durum ..oky' Alıntı:tesekkurler cevap ıcın. delmeyıp de havalandırma hortumundan gecırsen nasıl olur acaba dıye dusundum bıan![]()