lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan percussion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,105

percussion

Yeni Üye
Yer
zonguldak
arkadaşlar ben Lada Niva almak istiyorum... maliyeti çok yüksek tutamam.. alacağım araba modeli 88-91 arası olucak en fazla.. merak ettiğim konulardan bi tanesi 2004 model nivayla 88 model nivanın görüntüleri aynı..tabiki aralarında fark vardır ama bu fark nedir? bi de nivayı alırken en çok dikkat etmem gereken hususlar ve arıza yaptığında parçası bulunur mu ve maliyeti fazla mıdır lada nivanın.. beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum..şimdiden teşekkür ediyorum.. ANIL (percussion)

Etiketler
Ynt: lütfen yardım...

Sİte içinde niva ile ilgili acılmış bir cok konu var bunaları okur ve Nİva TR sitesini de incelerseniz sorularınızın bir coguna cevap bula bilirsiniz nivalar 94 modele kadar 1.6 94 ten 97 ye kadar 1.7 karbüratörlü 97 den 2001 e kadar tek nokta enjeksiyonlu 2001 den 2004 dekadar cok nokta enjeksiyonlu ve bu yıldan 2011 kadar da yuro 4 enjeksiyon sistemli üretildi her degişimde aracta ufak tefek degişiklikler oldu

percussion' Alıntı:
arkadaşlar ben Lada Niva almak istiyorum... maliyeti çok yüksek tutamam.. alacağım araba modeli 88-91 arası olucak en fazla.. merak ettiğim konulardan bi tanesi 2004 model nivayla 88 model nivanın görüntüleri aynı..tabiki aralarında fark vardır ama bu fark nedir? bi de nivayı alırken en çok dikkat etmem gereken hususlar ve arıza yaptığında parçası bulunur mu ve maliyeti fazla mıdır lada nivanın.. beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum..şimdiden teşekkür ediyorum.. ANIL (percussion)

Öncelikle arada bariz farklar var, motor yapısı direksiyon teknolojisi vs. Ama yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz, zaten birçok parçası yerli arabalarla aynı...

hunterim' Alıntı:
hangi modelden başlar hidrolik direksiyon acaba?

sonradan takılmış hidrolik direksiyonlu niva her modelde var sanırım 2003 mdel ve sonrasında opsiyonel olarak üretildi fakat istege baglı oldugu için hepsi hidrolik direksiyonlu degil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR