Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,339

Etiketler
Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

tuncay abi şu an küpeleri uzattım zaten 13cm yani 6 cm falan yükseldi bu da zaten yeterli şu an için bana 31 inch için.Ben daha sonrası için sormuştum 33 falan alırsam diye . çok bi sıkıntı vermeyeceği için sevindim bakalım belki hemen de yaptırabilirin.

o diil de senin arabanın nasıl çekmişler öyle fotolarını 10 numara foto olmuş yaa süper çok başarılı... abi görüşelim bi hafta kop gel gene takılalım kafamıza göre...

en çok cj lerde uygulanıyordur zaten..dört tane uzun amortisör de gerekiyor..bir de iyi bir usta bu işi daha önce yapan biri çok çok daha iyi olur..murat usta,nihat usta,atilla usta vs....

Aynı şeyi düşündüm ancak kendim yapabilirmiyim o açıdan ustaya götürmeye gerek yok gibi geliyor.

maltan' Alıntı:
Aynı şeyi düşündüm ancak kendim yapabilirmiyim o açıdan ustaya götürmeye gerek yok gibi geliyor.
işlemi yaparken fren hortumlarına.difransiyel açılarına ve direksiyon mili işlemine dikkat ettikten sonra eger elinden geliyorsa ne güzel...işlem bittikten sonra bizede fotograflı bir anlatım yaparsın artık..kolay gelsin...

Tuncel bey,

Benim tavsiyem arkaya takoz koyun ve önleride torsiyonları kurarak yükseltin. Sanırım D22 kasa kullanıyorsunuz.

Bende,
Arka : 1,5" takoz (4x4parts.com) + OME nitrocharger amortisör (Eurowinch- Bursa Ellerinde 1 takım daha var sanırım)
Ön : Torsiyon kolları kurulu + OME nitrocharger amortisör

Bu şekilde boş veya yüklü araç problemsiz şekilde yol almakta. 2 senedir kullanmaktayım on road ve off road problem yok. Bilginize..

makasların altına koyulan takozları kendimiz temin edemezmiyiz? birde sanırım U şeklindeki civatalara ihtiyacımız olacak

Ben hazır satılan yükseltme kiti taraftarıyım. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Denenmiş ve onay almış bir markanın kitini alırsanız hiç sorun yaşamazsınız.

fatihk26' Alıntı:
makasların altına koyulan takozları kendimiz temin edemezmiyiz? birde sanırım U şeklindeki civatalara ihtiyacımız olacak

Makas malzemeleri satan yerlerde var hepsi, makas küpeleri, ek parçalar, U vidalar v.s.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR