Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bolatstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,893
Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

bukadar yeter sanırım sıradaki gezi mekanımız herseg novi ,kanli kule ile başladık giriş 1 euroydu hala, kalenin konumuna bakınca neden 2000şehit verdiğimizi üzülerek anladım, güzel bir kaleydi,şehirde çok hoş, kaleye hemen çıkılıyor ,zor değil,inerken harika süslenmiş envai çeşit meyveli dondurmaları olan bir kafe var, mutlaka tavsiye ederim, biz ananaslı ve kivili seçtik ama hepsinin tadını denemek isterdim gözüm kaldı yaaa :smiley:

DSCN0310
 

Etiketler


Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

sırada kotor var, ilk ve son kazığımızı burda yedik,eski şehir denen yerde ,turist bürosuna domuzdan korktuğumuz için balık lokantası sorduk ,old city de bir yer tarif etti, çocuklara yemek söylemedik bile, sadece 2 kişi 1 balık birde kalamar 3 limonata 70 tl,kotorda başka bir yer gezmedik ve düştük yola...

DSCN0319
 





Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

st steven isimli ada hala kapalıydı girilemiyor, bar yolunda

DSCN0343
 


Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

artık 5. ülkemiz arnavutluk ile devam ediyorum, gerçi sadece başkent tiran ı gezdik o kadar, fakat burada çok kötü anlatılmıştı, vay efendim sokakları b.. kokuyormuş, kötüymüş, şöyle bir yanlış anlamadan kaynaklı olduğunu düşündük, tirana varmadan küçük bir kasaba var ,tiran tabelası orada da vardı, biz orayı önce tiran sandık , daha sonra farkettik olmadığını ve tiran ın içine girip gezdik, o arkadaş çevre yolundan transit geçmiş olmalı ki tiranı gezdik sanıyor bence. tiran beklentimizin üstünde çıktı tabiii , bildiğin başkent yani,büyüktü birazdan fotoları yayınlıyorum, ilki üniversite

DSCN0354
 







Ynt: Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova gezisi

yola devam, ohrid le devam ediyoruz, en çok sevdiğimiz ve beğendiğimiz yerlerden biriydi, manzarası sıvak havası ve bol türkleri ile içimizi ısıttı, sobeler çok ucuzdu, 4 kişi 30 euroya yeni yapılmış ve tertemiz bir daireydi, yerleşince gezmeye çıkalım dedik ve çarşıya gittik, şansımıza bak, festival vardı, çeşitli ülkelerden çocuklar gelmiş geçit yapmışlar, içlerinde türklerde vardı ve kıbrıslı çocuklar,konuştuk, türk çarşısına gidelim dedik, güvenilir bir yer bulup yemek yiyecektik hem, oda türk çarşısı oldu tabii, adres : exclusive

DSCN0362
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,444
Mesajlar
1,518,067
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

SON KONULAR



Geri
Üst