Maldive Adaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,770
Ynt: Maldive Adaları

DEJAVUU' Alıntı:
abi yazmadan gidemiycem cevapta beklediğim yokta ....... sen şimdi bu kadar resim ve güzellik koymuşsun ama ama ben seni görünce dedim ki adam zengin yaaaa............ resimlerede baktım arada :eek: :eek: :eek: ;D ;D

Allah'ın pisişiği seni ;D

Ya Ergun abi. Bölüm bölüm izledim. Biraz ağladım iç çektim, sanırım kıskandım. Sevindim bir yandan biz gidemedik ama abimiz gitti gördü dünya gözüylede bizimde en azından nasıldı abi? diye sorabilecek bir tanıdığımız oldu dedim.
Ellerine sağlık Harry kimse onunda ellerine sağlık. Gitmeden önce tüyo almak için gelirim yanına :smiley:
çok emek var bu arada bakması kolayda belgesel tadında iş çıkarmışsın. Kimbilir ne kadar uğraşmışsındır. Sağolasın...

Etiketler

Avustralya sayfası gibi yine döktürmüşsün Ergun abi teşekkürler yalnız video bendemi açılmıyor hiç göremiyorum.

anerkad' Alıntı:
Avustralya sayfası gibi yine döktürmüşsün Ergun abi teşekkürler yalnız video bendemi açılmıyor hiç göremiyorum.

Videoyu göremiyorsan (herkes görebiliyor) yazik :(, cünkü tüm resimlerle anlattiklarimi basindan sonuna kesintisiz bir sekilde seyrediyorsun....

İlginç göremiyorum sayfa boş görünüyor.Halbuki koyduğunuz bütün diğer videoları (hatta o kilyos videosu müthişti) izliyorum.Formatmı farklı anlayamadım.

anerkad' Alıntı:
İlginç göremiyorum sayfa boş görünüyor.Halbuki koyduğunuz bütün diğer videoları (hatta o kilyos videosu müthişti) izliyorum.Formatmı farklı anlayamadım.

Baska bir makinadan deneyebilirsin......

anerkad' Alıntı:
Keyifle izliyorum aklıma gelmemişti laptoptan..Fena bir video.

Sevindim.... :D
Video menüsünden HQ (Yüksek kalite) secersen ve iyi bir ses sistemi ile seyredersen dinlendirici olur.
Özellikle sahilde baliklarin coskusu gercekten görülmeye degerdi. Elinizde bir parca ekmekle denize girip oturdugunuzda sanki balik jakuzisinde gibisiniz.

Tamamını seyretmedim ama sorun çözüldü.Şimdi Dailymotion videoları bu blg da nasıl izlerim onu çözmeye çalışıyorum.çocuklar çözmüşler diğer blg da izlenebiliyor.teşekkürler.

gerçekten çok güzel ......ergun abi ....üşenmemiş ve hazırlamışsın filim tadında olmuş eline sağlık .....DÜNYA yaşadığımız semt ten ibaret değilmiş bir kere daha anlamama sebep oldun ;)

Artık açıyo masaüstü makinemdende izleyebiliyorum.bi çalışma yapmak lazımmış..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri