Malezya Tayland Singapur Laos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan badleon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,885
Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos

uyuyna buda buraya giris 300 baht..[attachment=2] [attachment=5] bunlarda kurutulmus balik,kokudan yanina yaklasilmiyor

Etiketler

[attachment=3] )))yazacak bisey bulamadim[attachment=4] alisveris merkezinin girisi

ve 3 gun Bangkok da durdukdan sonra Koh Samui adasina gidiyorum,Tayland da tuk tuk soforlerine dikat etmek lazim,sizi cogu zaman istemediginiz yerlere goturebilirler,bende bikac defa oldu [attachment=4]karsida gordugunuz kamyon oranin dolmusu arkasi acik tabure koymuslar...

[attachment=2] ve Tayland geceleri,fazla foto ekleyemiyorum,forumdan atilmak istemem ))[attachment=4] Tsunami gelirse kosacagimiz yonu gosteriyor..

[attachment=1] Tsunamiden once burasi ormanlikmis...[attachment=2] evrim gecirmis adamlar... bu fotodakilerin hepsi erkek [attachment=2] Malezya ve Tayland da en cok hosuma giden otobusler,gercekten cok konforlu,bileti alirken istediginiz class i seciyorsunuz,ben hep A klass aldim zaten ucuz,koluklar acilip yatabiliyorsinuz tuvalet var otobusde ancak otobus cukur a girince iyi olmuyor ))[attachment=3] ve bangkok da buldugum turk kardeslerim,saolsunlar karnimi bi guzel doyurdum[attachment=4] bangkok da Night pazar,bir gunde zor bitiriyorsunuz komic derecede ucuz fiyatlar,dockers gomlek aldim 4 tane tanesi 5 liraya denk geldi

[attachment=1] 150 bahta gordugunuz 1 tabak jumbo karides,burda oyle karidesin kilosu 50-60 lira 150 baht 7 lira...[attachment=3] hindisdan cevizinden yapilmis dondurma gercekten cok guzel 40 baht...

[attachment=3] bu cok guzeldi paket yaptirip otelede goturdum,sekerli pasta gibi icerisinde hindistan cevizinden yapilmis kremasi var[attachment=4] Tayland da gayet normal bir goruntu

[attachment=2] bavulumu aldim gidiyorum devami gelecek...belgesel gibi sayfa hazirliyorum ))

Bu banka Malezyadan Tayland fotolarinin arasina karismis..

ve Chiang Mai deyim burdaki night pazar genelde tv lerde gosteriliyor,gecen gun Samanyolu tv de tekrar izledim,burasida bangok daki pazar gibi cok meshur,tavsiye ederim [attachment=1] KFC nin tavugu cok guzel...[attachment=2] tapinaklar...bu tapinaklar aslinda pek ilgimi cekmedi hangi tuk tuk a binseniz sizi bir tapinaga goturuyor

[attachment=1] Tuk tuk ... sehir icinde ortalama 100-200 baht a istediginiz yere gidebilirsiniz,tayland lilar icin fiyat heryere 30 baht..[attachment=2] dolmus...[attachment=3] turist polisi..[attachment=4] sekerrr....

[attachment=1] bu anitlarda Tayland krali ve kralicesi adina yapilmis...

bu foto chiang rai den,burdan sonra Laos a geciyorum..[attachment=2] buda chiang raideki tapinaklardan birtanesi,ben gitmis bulundum genelde ayni..[attachment=3] ve laos a dogru ilk adim Chiang Rai den tekne ile geciyoruz[attachment=5] Laos a giderken...

[attachment=2] ve Laos a ilk adim,burda cocuklar yamyam gibi,elinizde birsey gormesinler alana kadar pesinizi birakmiyorlar..[attachment=4] buda oraya ozgu bir icki,icinde kobra yilani ve akrepler var denemek icin bir duble bedava veriyorlar [attachment=5] bu mavili oglan oldurdu beni gulmekten,zaten kirita kirita yuruyordu bir duble icki atinca ayakda duramaz oldu

[attachment=2] bu ickilerin fiyati 200 baht(10 lira) ictikten sonra olmek garanti )[attachment=3] yerel Laos halki...[attachment=4] bocekler yemek icin..[attachment=5] demekki insana kirden bisey olmuyormus,hayret ettim o kadar pislik bortu bocek ayaklarinda ayakkabi yok ve sagliklilar