Uzun zamandır beklediğim buluşma en sonunda gerçekleşti ve sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Gelemeyenlerinde bol bol kulaklarını çınlattık merak etmeyin. O kadar keyif almışızki saat gece 11i geçmiş. Önde deniz altımızda çimenler elimizde çaylar ve çok güzel bir muhabbet herkeze çok teşkkürler.
kış kıyamet geldik arkadaşlar ile iyi bir ortam oluştu.şimdi de diyebilirsek yaz oldu.bitecek hala haberimiz yok.Ama yine haziran deyip gecerken karavan görürsem bir selam verebilirim.selamlar ve iyi muhabetler.
Levent hocam iki sefer yazı yazdım ikisinde de bilgisayar kitlendi,bu sefer yazacağım ve gidecek umarım.Diyordum ki bu yazılarımda bütün soğukta karda ceremesini çektik birde güzel havalarda cumartesi akşamı kamp yapıp, pazar sabahı adalara karşı kahvaltı yapalım,öyle ki orayı dolduralım yine,Levent G. ye söyleyelim gerekli görüşmeleri yapsın işi ne ,niye moderatör yaptık onu arasın halletsin.Hoş halletmesede olur ona iş çıkartalım.Bahane ile güzel bir kamp yapmış oluruz diye düşünüyoruz,Mehmet K. abimizde gelsin durabildiğimiz kadar durmak için bize ateşçi lazım,küçük kovada olsa bile.
Bu haftasonunu kastetmiyorum.
taiga' Alıntı:
Mümkünatı yok...
Poyrazlardan 5 km den fazla uzağa taşınmayı göze alamaz Bülent...
Aynı şeyi ben de düşündüm Cem. Günlük buluşmalar (doğada karavan cafe gibi).
Hafta sonları kısa gezileri bile herkesin farklı sebeplerinden dolayı zor gerçekleştiriyoruz.
Kararlaştıracağımız, şehir çevresinde karavanla konuşlanacağımız yakın yerlerde, hafta araları akşama doğru buluşulsa bile gece yarısına kadar (ya da bir gece kalınarak) değerlendirilebilir.
Botanik park ve önündeki alan bencede güzel. Hemen önünde de Nilüfer deresini düzenlediler (Buraya karavanler girer mi acaba?)
Bir yer öneriside, Ziraat piknik alanı olabilir(Hürriyet mahallesini geçtikten sonra). Yolun her iki tarafında çok geniş alanlar var.
Hazır olan varsa, ben şimdi marşa basmaya hazırım.