Teşekkürler dostalarım, abilerim. Dün sanki üzerimden tır geçmiş gibi idi. Akşam eve giderken yolculuk işkence gibiydi. Eve varır varmaz kendimi yatağa attım. Gece ateşim 38.5 C ye kadar çıktı. Yatak terlemekten su gibi oldu. Sabah işe gidemedim. Bu ara yemeklerden sonra aspirin plus C içitim iyi geldi. Öğleden sonra anca dışarı çıkıp doktora gidebildim. Doktor klima çarpması teşhisi koydu ;D şimdi biraz daha iyiyim.
Yarın yıllık izinim başlıyor. Tam iyileşmeden de yola çıkamam. Şansızlık
Karavancılığın bu yönü hoşuma gitti. Rezervasyon falan yok. Ne zaman iyileştin o zaman yola çık. Saat önemli değil. İster sabah ister akşam. Baktın çok yorgunsun güzergahını değiştir. İstersen kısalt.
Otel, tatil köyüne giderken yola çıkış saatimizi genelde otellerin giriş saati olan 14:00 e yetişebilecek şekilde denk getirmeye çalışıyorduk. Genelde denk getiremeyip 18:00 , 19:00 dan önce varamıyorduk.
biz 13/7/11 çarşamba günüde sahile yürüyüşe çıkmıştık.
hatta piknikçi gruplardan biri sahile neredeyse guzine getirmişlerdi. onunda fotoğrafını ekleyeceğim . agacın hemen yanında dikkatli bakarsanız görürsünüz
[attachment=2]
birde kedi sevenlere , 2 foto koyayım . ferhatın işyerindeki paşa kedisi ile sahildeki kavga öncesi azgın hırlaşan kedi fotografı
[attachment=3][attachment=4]
birde gün batımını iyi yakalamıştık. oradan 2 foto koyayım.
[attachment=5]
bakın baya eşantiyon fotoda koyuyorum
İki hafta sonra iki de Bülent arasında kalacaksın.Temmuz un 29 da Delta Aquarid Göktaşı yağmuru varmış artık ele ele verip oraya kadar ışınlarız seni herhalde.