Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 407,378
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Teşekkürler dostalarım, abilerim. Dün sanki üzerimden tır geçmiş gibi idi. Akşam eve giderken yolculuk işkence gibiydi. Eve varır varmaz kendimi yatağa attım. Gece ateşim 38.5 C ye kadar çıktı. Yatak terlemekten su gibi oldu. Sabah işe gidemedim. Bu ara yemeklerden sonra aspirin plus C içitim iyi geldi. Öğleden sonra anca dışarı çıkıp doktora gidebildim. Doktor klima çarpması teşhisi koydu ;D şimdi biraz daha iyiyim.

Yarın yıllık izinim başlıyor. Tam iyileşmeden de yola çıkamam. Şansızlık :(

Karavancılığın bu yönü hoşuma gitti. Rezervasyon falan yok. Ne zaman iyileştin o zaman yola çık. Saat önemli değil. İster sabah ister akşam. Baktın çok yorgunsun güzergahını değiştir. İstersen kısalt.

Otel, tatil köyüne giderken yola çıkış saatimizi genelde otellerin giriş saati olan 14:00 e yetişebilecek şekilde denk getirmeye çalışıyorduk. Genelde denk getiremeyip 18:00 , 19:00 dan önce varamıyorduk. :D

Etiketler

Geçmiş olsun Hakan, dün akşam Maltepe sahildeydik oldukça kalabalıktık. Ferhat resim yükler umarım.

İyi tatiller dilerim.

işte size resimler

IMG_4213.jpg

IMG_4210.jpg

IMG_4209.jpg

IMG_4207.jpg

IMG_4205.jpg

[attachment=1]

biz 13/7/11 çarşamba günüde sahile yürüyüşe çıkmıştık.

hatta piknikçi gruplardan biri sahile neredeyse guzine getirmişlerdi. onunda fotoğrafını ekleyeceğim . agacın hemen yanında dikkatli bakarsanız görürsünüz
[attachment=2]
birde kedi sevenlere , 2 foto koyayım . ferhatın işyerindeki paşa kedisi ile sahildeki kavga öncesi azgın hırlaşan kedi fotografı
[attachment=3][attachment=4]
birde gün batımını iyi yakalamıştık. oradan 2 foto koyayım.
[attachment=5]
bakın baya eşantiyon fotoda koyuyorum :smiley:

IMG_4203.jpg

IMG_4196k1.jpg

IMG_4195k.jpg

IMG_4198.jpg

IMG_4200.jpg

Yaş sınırımız yok Hüseyin abi bol sohbet ve semaverde çay var. Geziye çıkacaklarla
rota sohbetleri ve azda olsa öneriler var.

Selamlar.

fsirin' Alıntı:
Bende iki Levent arasında kaldım. ;D :D

İki hafta sonra iki de Bülent arasında kalacaksın.Temmuz un 29 da Delta Aquarid Göktaşı yağmuru varmış artık ele ele verip oraya kadar ışınlarız seni herhalde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.