buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Maltepe Buluşmaları
saat 10-11 arası gibi, yarın bir aksilik olmazsa kahvaltıya sahildeyim
saat 10-11 arası gibi, yarın bir aksilik olmazsa kahvaltıya sahildeyim

Afiyet olsun. Ben söz veremiyorum. Bakalım. :buralpdi' Alıntı:saat 10-11 arası gibi, yarın bir aksilik olmazsa kahvaltıya sahildeyim![]()
berkcantp' Alıntı:Nasipse, o kahvaltıyı, 15 şubatta bizde yaparız.
Levent usta, bu hafta, cuma akşamı geleceğim, telefon rehberi yine göçtü, dostları arayamadım. Sana hayırlı yolculuklar, yiğido ve geline selamlar.buralpdi' Alıntı:İlhan ağbi bu haftasonu Sivas'tayım nasipse, ama arkadaşlar seni yanlız bırakmazlar, ne zaman geleceksin maltepe'ye
berkcantp' Alıntı:Levent usta, bu hafta, cuma akşamı geleceğim, telefon rehberi yine göçtü, dostları arayamadım. Sana hayırlı yolculuklar, yiğido ve geline selamlar.
Görüşürüz o zaman diyoruz.berkcantp' Alıntı:bu hafta, cuma akşamı geleceğim, telefon rehberi yine göçtü, dostları arayamadım.
Alternatif olmasin ama yeni kanal olsun.aslanahmet' Alıntı:Maltepe buluşmalarına alternatif olarak Menekşe buluşmaları oluşturma düşüncesindeyimAvrupa yakasında ki karavancı arkadaşlardan bu konuda ki düşüncelerini beklerim.
Anadolu yakasına göre biraz pasif kaldıkAma boynuz kulağı geçermiş
izle bizi Maltepe Grubu
![]()
aslanahmet' Alıntı:Maltepe buluşmalarına alternatif olarak Menekşe buluşmaları oluşturma düşüncesindeyimAvrupa yakasında ki karavancı arkadaşlardan bu konuda ki düşüncelerini beklerim.
izle bizi Maltepe Grubu
![]()
berkcantp' Alıntı:Levent usta, bu hafta, cuma akşamı geleceğim, telefon rehberi yine göçtü, dostları arayamadım. Sana hayırlı yolculuklar, yiğido ve geline selamlar.
buralpdi' Alıntı:Hakan avrupa yakasında hayat yok, hayat maltepe de, gel bu tarafa ;D ;D ;D
aslanahmet' Alıntı:Artık uzak hocam, çok zor. Bundan sonra bedenim Menekşe'de olacak ama ruhum Maltepe'de olacak![]()
Nacizane fikrim..menekşe cevre ve konum bakımından çok güzel lakin..apaciler ve onların peşindeki ekipler hiç rahat bırakmıyor..gecenin 3 ünde angaranın bağlarını dinleyebilirsiniz..aslanahmet' Alıntı:Maltepe buluşmalarına alternatif olarak Menekşe buluşmaları oluşturma düşüncesindeyimAvrupa yakasında ki karavancı arkadaşlardan bu konuda ki düşüncelerini beklerim.
izle bizi Maltepe Grubu
![]()