maltepedeki td 3000 e bakan oldumu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botan034 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,590

botan034

Ana Kamp
Yer
istanbul
maltepedeki td 3000 e bakan oldumu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1997-defender-300-tdi-boyasiz-36197083/detay

ben baktım binilecek hale gelmesi için vinç hariç minimum 5000 tl gerek diye düşüngüm için almadım. ama hala gözüm var. başka bakan oldumu.
beklesemmi alsammı artık defender diyorum başaka bir şey diyemiyorum.

Etiketler
Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu

Alan kişi büyük ihtimalle ihaleden kapmıştır o aracı.Galericidir,ticaretini yaptığı için olaya bizim gibi samimi yaklaşmayabilir. :smiley: Yani o aracın üstünden tahminimce 8-9 milyar kar yapılacak.Bence ihaleleri takip edin.en azından 28e olmasada 20ye alırsınız.. Geçenlerde 18.500e vinçli tdi satıldı ihaleden.
Saygılar.

jeepXJ' Alıntı:
satan kişi yabancı değil gerçek alıcıya bişey yapar.
orj vinç yok o cok soğuttu beni masrafta var ama adama anlatamadım. bu gün olmasa yarın boyanması şart demir civatalar kusmuş berbat duruyor

Yukarda arkadaşın dediği gibi ihaleleri takip edin eğer aceleniz yoksa ihalenin bititği fiyat ve kendilerine maliyetleri arasında baya bi fark var en az alan kişnin 5-10 masraf etmesi lazım istenilen rakkama bu masrafıda ekledinizmi baya bir tutar iyi hesap edin derim.

fiyatında pazarlık yapıp 23 24 de kapata bilirseniz iyi bir araç ancak sahibi büyük ihtimalle ihaleden aldığı için 20 bile diye bilirsiniz
saygılar
_AHMET_

acaba 20bin teklif etmeyi önerdiğiniz aracı maltepedeki satıcı arkadaş ihaleden bedavayamı aldı ???

SERİ 3 109' Alıntı:
acaba 20bin teklif etmeyi önerdiğiniz aracı maltepedeki satıcı arkadaş ihaleden bedavayamı aldı ???

Bir de üstüne alındıktan sonra bu arkadaş hiç mi masraf yapmadı, sonuçta o ihalelere girmek de bir olay, eziyet, uğraş, emek. Araçların kaça alındığını bizler biliyoruz, herkeste bilebilir, sonuçta ticaret bu. Diğer arkadaşımızın dediği gibi herkese açık ihaleler.

Ama uğraşmak istemeyen arkadaşlar mecbur bu tür araçları alacaklar, denildiği gibi satıcı arkadaş yabancı değil, birşeyler tabiki yapacaktır.

Herkese saygılar.

sertem41' Alıntı:
Bir de üstüne alındıktan sonra bu arkadaş hiç mi masraf yapmadı, sonuçta o ihalelere girmek de bir olay, eziyet, uğraş, emek. Araçların kaça alındığını bizler biliyoruz, herkeste bilebilir, sonuçta ticaret bu. Diğer arkadaşımızın dediği gibi herkese açık ihaleler.

Ama uğraşmak istemeyen arkadaşlar mecbur bu tür araçları alacaklar, denildiği gibi satıcı arkadaş yabancı değil, birşeyler tabiki yapacaktır.

Herkese saygılar.
hiç yapacağa benzemiyor. ilk önce 28500 sonra 26000 en son 30000 fiyat verdi. (ilanda) adam kaça satacak merak ettim.
şahsi kanaatim araç vinçsiz en iyi 22000 eder.orj warm vinç fiyat montaş düş kapı içi pilastikler kırık 4 ad 300 düş

ihaleye çıktığı fiyat 12 bin veya 13 bin civarıdır 14 15 hattaha 16 ya alınmış olabilir bu yuzden 20 bin deyin dedim ben kayseriliyim ;D ;D bizde pazarlıksız iş olmaz sıkın ii ce satıcıyı 20 binde hatta daha aşşadan çok ağar bi biçimde yükseltin fiyatı yakın zamanda fiyat yükseldikçe ısrar edin adam biyerden sonra bezecek ve dediğniz fiyatın 2 yukarı 3 aşağısına satacaktır (eğerki memleketin çakallarından değilse ;))

_AHMET_' Alıntı:
ihaleye çıktığı fiyat 12 bin veya 13 bin civarıdır 14 15 hattaha 16 ya alınmış olabilir bu yuzden 20 bin deyin dedim ben kayseriliyim ;D ;D bizde pazarlıksız iş olmaz sıkın ii ce satıcıyı 20 binde hatta daha aşşadan çok ağar bi biçimde yükseltin fiyatı yakın zamanda fiyat yükseldikçe ısrar edin adam biyerden sonra bezecek ve dediğniz fiyatın 2 yukarı 3 aşağısına satacaktır (eğerki memleketin çakallarından değilse ;))
İhaleye galericiler katıldığı için toplu alım gerçekleştiriliyor, ben bugune kadar en düşük 18.500 tlye alanı gordum.tdi'ların ihaleye çıkış fiyatıda fazla talepte fazla olduğu için fazla rakamlara gidebiliyor.Ama 28.000de ciddi bir kar söz konusu bence. Tamam bakımını yaptırmıştır etmiştir ama bu kadar tutcagını sanmıyorum.Tabi alacak olan kişi yine biziz. Satıcı düşmüyorsa fiyat yapacak bişey yok araba onun. :smiley: :smiley:

tüm bakımları motor masrafları hepsini yaptursın 3b,n veya braz daha fazla 28 bin çok fazla en fazla20 21 22 edecek bir araba gibi duruyor
saygılar
_AHMET_

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri