<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.</b><br />
<br />
Arkadaşlar,<br />
Sizler birşeyler söylüyorsunuz yok yakıt pahalı, kaçak yakıt bilmem ne.<br />
Geçin bunları geçin.Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi (benim güzergahım olduğundan) Çankırı ili Çerkeş ilçesi ve devamen Samsun yolunda bakın nekadar kaçak mazot satan yer var.Bunu ben biliyorum da o bölgenin yetkilileri bilmiyormu?Birgün otobüs yolculuğunda şahit oldum bir istasyona girdik sadece otobüs başka araba yok resmen kuyruk var.Otobüscü haklı, bu yakıt fiyatı, yolcu fiyatı, vergi, sigorta (araştırın bakın bir Travego otobüsün kaskosu kaçpara) lastiği bilmem nesi otobüscü kaçak yakıta mahkum.Birde yolunuz düşerse bakın Esenler otogar çevresinde kaçtane küçük tanker mazot satıyor ve bizim yetkililer ve bizlerin vergileriyle maaş alan kooluk kuvetleri bu işi bilmiyorlar, gelin bunu külahıma anlatın.<br />
Ha birde protesto işi var, varmısınız kontak kapatmaya hemde en az bir ay kapatalım kontakları bakalım ne yapacak yakıt şirketleri, zaten çok mazot alan otobüs ve kamyonlar şehirlerarası çalıştıklarından kaçak mazot alıyorlar o mazotun girişi ve sahibi zaten belli.Bu konuda aslında bir başlık açıp orada tartışmak bence daha mantıklı.<br />
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.</div>