Marmaris'te Müthiş Manzaraya Karşı Off-Road Gezisi (10 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,216

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Şimdi diyeceksinizki niye deli işi %90 ında yol olmayan ve ucurumlarla dolu bi vadide tek başınıza ... Full depo benzin standart suzuki vitara 1.6 jlx süper kötü 4 lastik ve bir extra jelikan benzin ... Coğu yerlerde fotoğraf cekmek istedim ama aracın lastiklerinin yarısının ucurumda olduğu saçma sapan derecelerde eyimler ve dar geçişler den dolayı es geçtim... bi ara bi yol buldum zannettim ama oda cok kısa bi mesafe sonra bitti :smiley: sabah 10 saatlerinde başladığım gezi yaklaşık ölen 4 5 civarı bitti. Uzak mesafede birkaç domuz dahi gördüm ...

Çok fazla foto çekemedim kusura bakmayın ...

IMG_0007.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0009.jpg

IMG_0010.jpg

IMG_0011.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0013.jpg

IMG_0014.jpg

IMG_0015.jpg

IMG_0016.jpg

IMG_0017.jpg

IMG_0018.jpg

IMG_0019.jpg

IMG_0020.jpg

IMG_0021.jpg

IMG_0022.jpg

IMG_0023.jpg

IMG_0024.jpg

IMG_0025.jpg

IMG_0026.jpg

IMG_0027.jpg

IMG_0028.jpg

IMG_0029.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0032.jpg

IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

IMG_0035.jpg

IMG_0036.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0039.jpg

IMG_0040.jpg

IMG_0041.jpg

IMG_0042.jpg

IMG_0043.jpg

IMG_0044.jpg

IMG_0045.jpg

IMG_0046.jpg

IMG_0047.jpg

IMG_0048.jpg

Etiketler
Ynt: Marmaris'te Müthiş Manzaraya Karşı Off-Road Gezisi (10 Aralık 2008)

güzell gercekten extremm olmuşş :smiley:

Valla benim vitara iyi dayandı çok taşlı ve kırıcı bi gezi oldu amerikanda sarsılmaya alıştımda japonda boyuna zıplıyosun :smiley: itinayla böbrek taşı düşürülür ...

Son karede ki çamurun tadını çıkarsaydın bari. ;D ;D ;D
Güzel manzaralı bir gezi olmuş.Yanlız tek çıkmanız büyük hata ,
tekrarlamamanız dileğiyle.

o çamurda domuz yatmış galiba ???

Evet ayak izlerini gördüm domuz işi birkaç çukur daha vardı yolumun üstünde aynı şekilde ... :smiley:

Levent bey ben genelde hep tek çıkıyorum doğrudur başıma bişey gelse yardım edecek olmaz vinç bile yok ama böyle daha heyecanlı oluyor bide yardım edecek olunca çok azıtıyorum hep kırıyorum arabaları yanlızken daha temkinli oluyor insan ... Bide gurup aktivitelerinde çok dur kalk oluyor hararet yapıyor benim makinalar :smiley:

Bak bak diyene bak :smiley: E abi çok acımasıssın almışsın tank gibi canavarları ha bitane olsa gene bi nebze hepsi birbirinde Devasa bizde konserve kutusunun içinde gezelim! Şu acmat ın diyorum bagajında biraz yer açsanda vitarayı oraya koyup beraber gezsek senle :smiley:

önder abi hahahaaaa aklıma ne geldi offroad oyunlarında kör ebe etabının çıkışındaki ağaca baya hızlı bir biçimde vurmuştum yanımda co pilotum mugo vardı kafamdan bereyi çıkarttım mugoya döndüm niye dur demedin mugo dedim ne derse beyenirsin ...

2 gündür yarışıyoruz yavaş diyorum dur diyorum durmuyosun şimdi dur desem duracakmıydın ?

e ağaç desen dururdum ... :smiley:

navaraextreme' Alıntı:
önder abi hahahaaaa aklıma ne geldi offroad oyunlarında kör ebe etabının çıkışındaki ağaca baya hızlı bir biçimde vurmuştum yanımda co pilotum mugo vardı kafamdan bereyi çıkarttım mugoya döndüm niye dur demedin mugo dedim ne derse beyenirsin ...

2 gündür yarışıyoruz yavaş diyorum dur diyorum durmuyosun şimdi dur desem duracakmıydın ?

e ağaç desen dururdum ... :smiley:

bence sen yine durmazdın ;D ;D ;D

Abi mugonun 2 levye bi ağır çekiçle tamir edemiyeceği şey yok :smiley: Şaka biyana çok çalışkan azimli ve bilgili ...

Müthiş bir macera olmuş.Doğa mükemmel.Hele taşların arasından sızan su

süper...Çamur bile bulmuşsunuz daha ne olsun değilmi... :smiley:

Selamlar...

Çok keyifli olmuş, paylaşım için teşekkür Gültekin. Gezinin tarihi nedir? Konu başlığına ekleyelim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR