Mart Ayında Kamp...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kowboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,468

kowboy

Konforlu lüks kampçılar :)
Yer
İstanbul
Mart ayında kamp yapma gibi bi planımız var bunun için sizlerden güvenli ve keyifli vakit geçirebileceğimiz bir yer tavsiyede bulunabilirmisin ? :smiley:

Etiketler
kamp
Ynt: Mart Ayında Kamp...

Elinizde hangi kamp malzemeleri olduğunu, hangi bölgede veya nasıl bir hava şartlarında kamp yapmayı beklediğinizi belirtirseniz tecrübeli arkadaşlar size daha rahat yardımcı olabilirler.

6 kişilik büyük bir cadırımız ve yemek için gerekli herşey var buz dolabımızda var ancak mart ayı soguk olabileceginden yabani hayvanlarla karşı karşıya kalmamak için güvenli bir yer arıyoruz istanbuldayız ege ve marmara bölgesi bizim için daha iyidir tabi ...

Sayın kowboy çadırınızın markası ve modeli nedir ayrıca kaç mevsimliktir bende 6 veya 8 kişilik çadır bakıyorum ama şu çadır iyidir diye bir tavsiye alamadım o yüzden çadırınız hakkkında geniş bir şekilde bilgi verebilirmisiniz.

çadırımız sadece yazlık ama su geçirmez tabi yinede kışın kullanmak sağlıklı değil :smiley:
bizde genel olarak yazın kamp yaptığımız için bizim için çok iyi memnun kaldı yani sadece yaz için tavsiye edebilirim ...

http://www.decathlon.com.tr/TR/t6-2-xl-air-c-181370670/

Ben kışlık bir çadır arıyorum ailemle kullanabileceğim konforlu çadır arayışındayım benim için kullanıcı deneyimleri her zaman ön plandadır.

o konuda son derece haklısınız ama kışın kullanılacağını pek sanmıyorum :smiley:

kowboy' Alıntı:
6 kişilik büyük bir cadırımız ve yemek için gerekli herşey var buz dolabımızda var ancak mart ayı soguk olabileceginden yabani hayvanlarla karşı karşıya kalmamak için güvenli bir yer arıyoruz istanbuldayız ege ve marmara bölgesi bizim için daha iyidir tabi ...
Merhaba;
İzmir kamp karavan derneğinin tertipleyeceği Kuşadası etkinliğine katılmak istermisiniz?
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.