Mat Siyah Acil Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehhakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,338

mehhakan

Ana Kamp
Selam,
CJ-5'imi mat siyaha boyatmak uzereyim. Ancak bu isin pek de kolay olmadigi deneme asamasinda ortaya cikti. Matlastirici kimyasalin boyaya katilma orani konusunda belirsizlik var. Ideal oran konusunda fikri olan var mi? Bir de DuPont Hot Rod Black HHM-6400 veya SEM Hot Rod Black HR014 gibi urunleri Turkiye'de bulmak mumkun mu? Ankara veya Istanbul'da urun yelpazesi digerlerine gore daha genis oto boyasi firmalari hangileri? Her turlu yardim, yonlendirme icin simdiden tesekkurler.
Hakan

Etiketler
Ynt: Mat Siyah Acil Yardim

aşağıdaki linkte şehirlere göre boya imalatı ve satışı yapan firmaları görebilirsiniz belki işinize yarar ,kolay gelsin :smiley:

http://www.webrehberi.net/link/sehir_firmalari.php?cat=56&sehir=%DDSTANBUL

mehhakan' Alıntı:
Selam,
CJ-5'imi mat siyaha boyatmak uzereyim. Ancak bu isin pek de kolay olmadigi deneme asamasinda ortaya cikti. Matlastirici kimyasalin boyaya katilma orani konusunda belirsizlik var. Ideal oran konusunda fikri olan var mi? Bir de DuPont Hot Rod Black HHM-6400 veya SEM Hot Rod Black HR014 gibi urunleri Turkiye'de bulmak mumkun mu? Ankara veya Istanbul'da urun yelpazesi digerlerine gore daha genis oto boyasi firmalari hangileri? Her turlu yardim, yonlendirme icin simdiden tesekkurler.
Hakan

dünyanın en iyi boyasını üreten ve dünyanın en büyük boya şirketi ppg dir. istanbuldada bayileri mevcutdur...

bu konuyu bende açtım ama tam bilgisi olan biri yok sanırım. Bence çözümü başka yerde ara. bende henüz boyatmadım aracı deneme yanılma şeklinde yapacaz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57754.msg669554#msg669554

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.