<div class="bbWrapper">Tekrar merhaba,<br />
<br />
Mayıs ayı gibi ben de ilk karavanımı almayı planlıyorum. <br />
<br />
Trafik denetimleri, ruhsat vb. konusunda problem çıkartmayacak, gerçekten 750 kg altı, O1 tip onay belgesine sahip, makul bir model bakıyorum. 2 kişi için en temel ihtiyaçları karşılayacak bir donanım yeterli. Ağırlık sınırı içinde kalabilmek için bazı mobilya ve aksesuarlardan fedakarlık yapabilirim. <br />
<br />
İthal ürünler içinde bu kriterlere uyan modeller bilen varsa paylaşabilirse memnun olurum.<br />
<br />
Bugün telefon ile May firmasını arayarak aklıma gelen sorularımı paylaştım.<br />
Sağolsun Orhan Bey, mümkün olduğunca yanıtlamaya çalıştı ve görmek için davet etti.<br />
Telefonda çok detaya giremesek de, iletişimi ve yanıtları tatmin edici idi. <br />
Ancak 750 kg altına nasıl inilebildiğini yerinde görüp teyit etmek önemli olacak.<br />
Zira, çok benzer olan Adria Action 361 modeli döşeli hallerinin 920 kg civarında olduğu belirtiliyor.<br />
<br />
En yakın zamanda bir fırsat bularak gidip görmek istiyorum. İzlenimlerimi burada sizlerle de paylaşıyor olurum. Tip onay belgesi, komple AL-KO şasi ve aksesuarları kullanımı ve makul malzeme/işçilik kalitesi olmazsa olmazlarım arasında.<br />
<br />
Bu arada tip onay belgesiyle ilgili olarak, bu belge taşıyıcı şasi/römork için mi düzenleniyor, yoksa şasi/römork + üzerindeki karavan ve içindeki aksesuarlarla birlikte mi tip onayı veriliyor? Bu konuda detay bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.<br />
<br />
Selamlar,</div>